Saturday, April 30, 2011

Kepsi

Korang tengok tak iklan KFC yang baru tu. Alaa...yang chicken chop tu laa.. Macam best jer... Izan belum try lagi walaupun KFC dekat sejengkal jer dengan ofis Izan.

Bila tengok jer iklan dia rasa lapar pulak. Pastu ada hadiah beg trolley lagi....bagus tu.. bolehlah shopping bawak beg tu nanti... Tak boleh jadi ni... petang ni nak pergi serbu KFC...
Sooo Goood!


13 comments:

kAmi dAn mEreKa said...

nmpak sedap la kak,kalau akak blanje kite, komfem2 lagi sedap, hehe

Cik Ezy said...

sdap kak!
saye dh try ni..
nyummy2..

Nieza said...

wahhh sedapnya KFC dah lama tak dapat mkn...terliur sudah...hehe btw salam kenal..saya follow yer:)

CikHaniBhulat said...

wah..sedap2...hurm..nak cikit....nanti share la, ok x resepi baru kepsi nie...

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

Sedap tuuuu...

Bro Ery said...

Humaigad.. Sedapnya slurrp slurrrp. Rangut diluar lembut didalam. Haha.

P/s: Miss Tira convocation. Bro Ery jalankan tugas blogwalking :)

Qaseh dalia adelia said...

BELUM TRY GAK ..PIUHH MELELEH

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

teringinnnnnn tetiba huhu..
mana la laki ku tak balik2 lg ni..aihh..jom darling pegi bersama ;D

Cik Ezy said...

akk kene tag!

http://lemonribena.blogspot.com/2011/04/my-lifes-story-blog-first-giveaway.html

cikpapau said...

sama la kite kfc sebelah jer..tp taleyy mama selalu tkut obes nti..heee

cik cek said...

Wah!...sedapnya....

Kak cek pun lum try lagi ...rumah dekat je ngan JUsco...10 minit dah sampai...cam sedap kan...:)

Idah said...

boleh pegi beli jugak ni...dpt pulak beg trolleh...

aDieyZa said...

zana pun x sempat try lagi padahal dr hari tu dok cerita ttg chicken chop ni kat blog.. hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...