Thursday, April 28, 2011

Alahaii...Mr Daddy...!

Kenapa mesti Mr Daddy tinggalkan aku... Di kala aku memerlukan mu.. Kenapa kamu buat aku begini... Ooh...tidakkkk! Di saat-saat anak sakit terkena chicken pox, kamu pula tiada di sisi. Jauh meninggalkan kami menyeberangi lautan...

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

pic kredit to eddyra.net

Terpaksa aku redha...

P/s: Sedihhh....harap Daddy cepat balik dan adelia soulha cepat sihat...hukhukhuk...

22 comments:

mizzkechique said...

lorr..cian akak..meh kite teman meh..

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

mizzkechique: teman xkisah sgt...asal blog on cukup...yg ptg jaga anak tu...:p

Dinaz said...

salam singgah kak Izan...

suka tgk lautan tu...cik abe keja offshore erk?....

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

Dinaz: thanks ^__^

kita suka..tp, org yg duk laut bergelora tu nak muntah weii...hehehe...

dia offshore on off...hehehe...pergi bila diperlukan...pergi sana pun tak lama...tak sampai seminggu dah blk..

Teratak Hami said...

Salam perkenalan Izan,

Jaga anak baik2 sambil berdoa MrDaddy dapat pulang cepat & bawak balik RM :-)

Cik Ezy said...

sabo je kak..
sabo2..
=)

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

meh..sini.su teman

sweet stalker said...

sabar ye akak..hubby akak tu pergi pun sebab kerja ka. nak cari nafkah sara akak dan anak2.. :)

Miss Tira said...

Mr Daddy kerja Sime Derby ke? Best ouh duduk tengah laut nanti boleh kenal-kenal dengan ikan duyong. Haha. Sabar je ye Cik Izan. Perginya suami mencari rezeki. :)

Mama Qist said...

samala kita..mr right tglkan kita..dia gi singapore ada kerja..huhu

Lady Rina said...

mr.daddy pegi kejap je tk pa..akak ni en.suami nun kt KL sana..akak n anak2 nun kt Sabah ni...sangat sedih...:(

Lady Rina said...

mr.daddy pegi kejap je tk pa..akak ni en.suami nun kt KL sana..akak n anak2 nun kt Sabah ni...sangat sedih...:(

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

Teratak Hami: tima kasih jengok izan kat sini yer...

mmg dah biasa...mr daddy belum pegi dah doa suruh blk cepat...hehehe...

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

Cik Ezy: tgh sabar la ni...
hukhukhuk...

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

MIZZ SUE: xpelah sue, kesian dkat sue...lgpun skit hari lg sue pun akn jadi milik org...

persiapan wedding camana? ^__^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

sweet stalker: nasib baik ada kwn2 yg sentiasa menemani kesunyian ini...ececeeehhh...^__^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

Miss Tira: dia keje sendiri tira, shell pgil dia..dialah bos dialah kuli...

jgn bwk blk duyung dahh..parah akak nti...hehehe...

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

Mama Qist: ololoo...sian..nasib ada kwn kat blog nih kan...boleh menumpang kasih...^__^

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

yang mengalami jer yang tau kan izan...sabo..saboooo ajer laaa kiter nikh...ehehe

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

Lady Rina: sian akak...saya ni yg tak bersyukur kan... akak pindahlah kl kak...hehehe... tp kalau saya baik duk sabah...tenang, dapat duduk rumah besar...mewah kan org sana...

Qaseh dalia adelia said...

HEHE SABAR SIS .. KEJAUHAN ITU SATU KERINDUAN .. DAN MASA NI LAH KITA KENA TUNJUK KITA BOLEH YEAHHH

Lady Rina said...

tu laa..kena tggu bln july ni...mintak2 posting KL...mewah???he he he..biasa je..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...