Tuesday, April 26, 2011

Dah Lunch Ker?

Alhamdulillah...menjadi jugak sup ikan merah walaupun tak cukup bahan tapi...cukup untuk membuatkan perutku bersorak riang...hehehe...
 kredit untuk dzanariah ...malas nak bergambar

Haish! tiba-tiba terasa nak minum air laici kang atau ABC, Sedapnya time panas-panas ni kalaulah ada zappp... depan mata...sangat nikmat...hahaha...
 kredit untuk eats.emedia.com

Hurmmm...apa kan daya kat rumah ni hanya ada air laici jer. Mana nak cari kang...huhuhu...laici pun laici lah....best juga...^__^
 kredit untuk aten10...i malas nak snap picture...

Ehehh...dah dapat minum sedap-sedap nih kalau dapat makan cempedak goreng sedap juga...saper-saper yang baik hati tolong pos untuk i...
kredit untuk jellynajal

Tak pun sukun goreng ker....hahaha....
 kredit untuk forum.otomotifnet.com

Sudah-sudahlah tu Izan... Tak habis-habis berangan... Jadi macam joget angan tak sudah pulak...hahaha... Bila dah takde kerja beginilah jadinya... :p

17 comments:

mizzkechique said...

grrrr..menyedapkn gmbr2 ini..

YanaMIB said...

haha berangan rupanya..br ingt nk jeles jap td =P

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

amboiii tayang yg best2 je..huhu
kamu rajin juga mama..i ni tunjuk2 je..bz ahahaha (dlm erti kata lain ada huruf M dlm badan ekekeke)

y u y u Z u l a i k h a said...

hahahah... kiss anak untuk saye ye ^^ selalu la buka belog saye ^^ mana tau, dia boleh ganti saye besar nnti ^^ boleh bagi password ^^

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

mizzkechique: kan! kalau lapar ni mau gmbr pun nak telan...hahaha...

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

YanaMIB: kita sama2 jeles la yer...geram tgk itu gmbr...^__^

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥: biasa2 jer...rajin pun sbb nak isi perut...

pinky ni mesti cerdas cergas orgnya...kalau izan berblog sakan jwbnya semua keje tak jalan...

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

y u y u Z u l a i k h a: thanks yuyu follow blog akak...lama kutunggu saat ini...^__^

xleh kiss sbb dia kena chicken pox skrg... :p

apa maksud dgn yg ini? akak tak faham...
"boleh bagi password ^^"

miss.Addin said...

sy dah lama nak makan benda benda tu rinduu :)

follow sini , btw sy ada tag untuk lucky draw. if nak join silakan . :)

cik gurlzanne said...

perrrgggghh . memang meleleh ar tengok menda ni suma. laporrrr

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

miss.Addin: olohhh siannyaa...awak duk mana dik...? ^__^

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

cik gurlzanne: akak pun... mampu berangan jelah...

fazae said...

yummy ;) nice blog btw :D

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

fazae: thanks...^__^

tat!n said...

i like sempedak goreng.hihi.
hye cik izan! :)

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

tat!n: yer, sedapkan...beli rm5 belum tentu puas mkn...teringat masa pegi kedah...kami borong cempedak goreng berplastik plastik....besar2 lak tu...best giler..^__^

tat!n said...

hmm,best2.dlu kt umah kg ade pokok cmpedak.slalu mkn.tp skang pokok da tebang,jarang2 da mkn cmpedak.wuwuw.tibe2 rase nk carik cmpedak goreng,hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...