Friday, April 15, 2011

Grrr...Geramm...Rasa Nak Tumbok Jer

Pagi-pagi lagi dah menguji tahap kesabaran aku. Dush...dush! Aku tak tahu apa yang tak kena, internet problem ke? Bila aku nak buka blog orang lain mesti keluar perkataan "Intenet explorer cannot open the website.....blablabla..." haa...macam tu lah lebih kurang ayat dia. Sesetengah blog tu boleh buka, dan sesetengahnya boleh buka bila refresh... Tp, banyak yang tak boleh buka...hampagas betullah... kata pakai unifi... Korang ada masalah macam aku tak?? Tahap kebosanan akan melanda bila aku tak boleh komen entry orang
Apa yang perlu Izan buat Sekarang?? Tulunnn...tulunnn...

3 comments:

Lady Rina said...

mari tolong akak type journal..he he he..

✿❤ IzanCraft ❤✿ said...

Lady Rina: jgnla kak...benda2 mengarut bolehlah saya buat...kan ntah apa jd dkat journal akak tuh...hehehe...^_^

Miss Tira said...

Internet slow kot.. Entahlah, kadang-kadang Tira kena juga. Lama-lama oke laa tu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...