Tuesday, April 19, 2011

Tak Boleh Guna Spender Yang Dah Hilang Gambar

gambar dari pakcik google

Pada pagi indah Izan disajikan dengan lawak yang rasanya bukan dibuat-buat. Entah kenapa perut ni rasa geli sangat. Kelakar sangatlah. Anak Bujang Izan buat lawak...hehehe... 

 Selepas mandikan anak bujang Izan (Danish). Izan iron baju (biasanya dah siap iron untuk seminggu, sebab weekend duk rumah mertua) sambil tangan buat kerja sambil suruh Danish pakai baju sekolah. Izan tanya dia, nak pakai spender tak? pagi-pagi mesti tanya baik-baik sebab nak jaga mood dia. Semua yang dia buat kena puji. Bagi hidung kembang kempis...barulah mood nak pegi sekolah tu ada...

Dia kata...Nak! okeh, kalau nak baru boleh bagi. Izan main capai jer yang mana ada. Tetiba dia cakap, "spender ni dah tak boleh guna... " Dah kenapa pulak takleh guna... Tu bukan spender Danish ker? Pelik aku...huhuhu...

Bukannn...spender ni dah hilang gambar dia, mana boleh pakai..!  Adooiii...buat lawak laa Danish ni, buat perut mummy geli pagi-pagi...hahaha... Owh! jadi spender takde gambar tu dah expired lah yer... Terpaksa ler Izan godak-godak, belek-belek spender yang gambarnya masih terang benderang dan belum expired....

10 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

a'ah betul2..slalu gak dgr kawan2 masa keje dlu..puji2 dlu kena pndai psiko..

ahahaha danish nk mnta mama dia beli yg baru la tu ;)

MiSz SyuRa said...

haha
comel je anak akak ni

klu cmtu byk la yg sy punye da expired ye.. =.='

MDN said...

hahaha..izan tampal sticker la nak cover balik gambar kat spender yang hilang gambar tu ;p
budak2 so cute kan?

✿❤Cik Izan❤✿ said...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥: budak2 mcm tulah...tgklah nti bila anak pinky dah bsr sikit..hahaha...nti mcm spender kena beli...

spender dia dah byk pinky...penuh sebakul koo...kdg2 kalau tak jumpa panty sdiri rasa nak rembat jer dia punya...hahaha...masalahnya muat ker?? :p

✿❤Cik Izan❤✿ said...

MiSz SyuRa: budak2...layankan ajer... yg kita punya bkn kata expired, hilang baru ganti...hahaha

✿❤Cik Izan❤✿ said...

MDN: gud idea..^__^ kdg2 dia sanggup pakai terbalik kalau gmbr tu kat belakang...maknanya gmbr mesti duk dpn...hahaha...

mamaDiana said...

a'ah bebudak mmg suka spender bergambar tu yer..haha..kalau gegirl mesti la pinkkaler n ada gambar barbie (ank2 mama la)..
bagi yg lain sikit xnk pakai dah..layan ja lah..

✿❤Cik Izan❤✿ said...

mamaDiana: budak2 skrg kaya spender...hahaha...saya belum ada pengalaman dgn gegirl...tgu bila dah bsr sikit...hehehe...^__^

Qaseh dalia adelia said...

hehehe banyak lah spender danish ni nnt ..hilang gambo je beli baru kikiki

✿❤Cik Izan❤✿ said...

Qaseh dalia adelia: mmg banyak...tapi biasanya dia sesuka hati ajak makcik2 dan atuknya pegi shopping...sesuka hati dia jer pilih itu ini...huh! melampau...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...