Tuesday, April 26, 2011

Breakfast Apa Hari Ni?

Kawan-kawan semua dah breakfast ker? Ada yang makan nasi lemak, mihun goreng, mi goreng, tu kue tiaw goreng pun ada... eh, karipap pun ada... sedap tuh! ^__^ Jom share dengan Izan kawan-kawan makan apa untuk breakfast hari ni... Bread Maker Izan buat roti aje hari ni. Izan Main campak-campak aje. Jadilah roti kismis. Cicah dengan kopi kopiko jer...


28 comments:

mizzkechique said...

bekpes nasik goreng je...odap!! =)

Miss Tira said...

Tira breakfast maggi laksa je. Hahaha. Biasalah orang bujang. Kui kui. :p

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ya allah ni boleh ganti mat gebu nih hehehe..nak makan roti cicah milo O ;)

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

mizzkechique: nasi goreng...
sedapnyaa...^__^

kemei said...

lpr lh plk

Wiyah said...

izan wat roti sendiri?? wah pandainya izan....wiyah tak reti wat kue,kek bagai! pandai masak lauk jer..huhu,,kena menuntut ngan izan neh...ada masa nanti share la resepi eh hehe...wiyah br bgn tdo,,xde lunch treus brunch! ;-)

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

Miss Tira: sedapnya maggie laksa...teringat dulu masa duk hostel...mkn maggie berganti2 menu siap ada tom yam, sup tulang, mihun pun sedap...

tp, jgn selalu mkn tau! dr kata xelok, tapi dr pun mkn maggie jugak...hehehe....

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥: mana boleh ganti mat gebu...jauh panggang dr api...

lgpun dia lain dr yg lain...susah nak cari yg gebu begitu...hehehe...

Puteri Ummi Atilia said...

makan roti butterscotch gardenia plus teh tarik instant. dok hostel... huhu

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

salam izan...
sedap roti kismis tau izan.. anak akak yg kecik paling suka.. kalau cik abang akak pulak suka roti kismis + walnut ala2 roti kat jusco tu... hehe..

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

nasi goreng cili padi..hihi

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

kemei: pegi mkn dulu...xelok biar perut kosong...

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

Wiyah: tu pun hasil dr jalan2 kat blog org jgk ^__^...izan ni kalau msk lauk kurang pandai...selalu tak memenuhi citarasa...nti bolehlah izan menuntut dgn wiyah plk...

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

Puteri Ummi Atilia: sedapnya roti butterscoth...seplastik pun izan boleh habiskan...dah lama cari resepi roti tu..teringin buat sendiri...

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

MaDiHaA a.k.a Ratna: kat rumah ni izan sorang jer suka roti tu...diorang lg suka roti potato... biasanya bawak bekal ke ofis...jimat duit mkn pg...hehehe....

aynadys said...

wah campak kismis ye kt roti.kreatif ye cik izan.leh try ni :)

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

MIZZ SUE: sedapnya nasi goreng cili padi...sayangnya izan tak pandai msk nasi goreng cilipadi...lgpun jrg msk pedas psl ada budak2...

Wattie said...

salam ziarah dan ukhwah,
wah ada roti kismis, elokla tu buat sarapan. Harap baby Izan sembuh sepenuhnya ya

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

aynadys: yer, campak2 ajer...:p

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

Wattie: hai...salam kenal...
thanks utk doa..izan pun harap dia cepat sihat sepenuhnya...

NisaAdnan said...

ORG MAKAN MI GORENG ^^

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

NisaAdnan: mi goreng tu feveret anak2 izan tuh...hari2 mkn mi goreng pun xper...

tetiba lapar mi goreng lah pulak...

nelly said...

lapar !

cikji said...

wah bestnyer...men campak2 terus jd roti.rajin2 nt,share la resepi.

Amoi said...

saya tak bekpes. kehkehkeh

btw, you yang buat roti tu ke?

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

nelly: dah mkn blm dik..? jgn biar perut kosong tau...nti masuk angin...^__^

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

cikji: yer, campak..campak..ta daaa..terus jd roti..hehehe...

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

Amoi : puasa ker?.^__^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...