Wednesday, April 13, 2011

Saper Nak Aku Follow Blog Korang...???

salam...Aku dah puas blogwalking nih. Sekarang tak tahu nak buat apa lagi. Kalau boleh aku nak follow semua blog yang ada kat Malaysia ni. Tolonglah bagi aku link. Aku nak follow semua...yer semua...boleh tak?? Dah giler berblog sekarang nih... Saper nak aku follow blog korang sila angkat keyboard...hehehe...silap..silap, sila bagi aku link. Now!

6 comments:

Anonymous said...

Salam Izan, sedapnya coklat tu! Saya dtg ziarah kat sini, habis exam nanti mcm nak cuba lah buat kuih tako tu, sedapnya makan sejuk2 kan ..terliur dah ni hehe

✿❤ IzanCraft ❤✿ said...

tq..^__^
nanti jgn lupa try tau...kuih tako ni sgt sedap..takat 2 3 bijik tu mmg tak cukup...hehehe...

Kak Rose said...

datang balas kunjungan n follow... dah angkat kibod tinggi2 ni...

✿❤ IzanCraft ❤✿ said...

Kak Rose: bagus2...nti saya pegi jenguk blog kak rose yeh...tungguuu...^__^

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

jom berbelog sampai pengsan..hihii

✿❤ IzanCraft ❤✿ said...

MIZZ SUE: takmo fengsan..takmo takmo...nanti dah fengsan susahkan orang...hehehe...^__^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...