Tuesday, April 12, 2011

Cara Ikat Tie...Tak Susah Pun...

Di sebabkan Izan tak tahu langsung pasal ikat mengikat tie ni...haaa! ni baru nak belajar. Nanti bila Mr Daddy nak pergi kerja Izan boleh tolong dia. Takmo terkial-kial lagi...hehehe...sebelum ni dia buat sendiri jer dan tak pernah minta bantuan Izan pun. Sebab nak jadi lebih romantik mesti kena belajar... Apa lagi, kita sama-sama belajar yer!

 
hohoho...berapa kali pusing daa...

yang ini Izan suka..nampak macam senang..

haa...kau! berbelit-belit...

Dah pening dah ni...hohoho...

belajar dengan lebih tekun lagi...

hadoii...pening sekejap...

P/s: benda "kacang" bagi orang lain...tapi, bg Izan yang tak pernah ambil tahu sebelum sangat susah...walau apapun prektis mek perfek...^__^

12 comments:

ceywie said...

salam kenal.
tak sangka mcm2 ikatan ada yer. ingat ker 1 jenis jer. tapi hasilnya nampak lebih kurang sama jer. kan. tq, blh try ni.

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

xpandai ikat tie la

✿❤ IzanCraft ❤✿ said...

ceywie: oooh, sama la kita...izan pun ingat ada satu jenis...tapi bila belek2...haa kau...berjenis2..sama2 lah kita menerai nanti..

✿❤ IzanCraft ❤✿ said...

MIZZ SUE: tq sbb komen blog izan...hehehe...izan suka lepak dkat blog awak...^__^

~ NANA ~ said...

boley apply utk ikat tie husband nanti...kekeke

✿❤ IzanCraft ❤✿ said...

~ NANA ~: sila2..heheh...^__^

GemukCantik said...

dah lupa, dulu penah la ikat tie nih. hehe

✿❤ IzanCraft ❤✿ said...

GemukCantik: okay...skrg dah boleh recall balik...^__^

Cikyan bini MrRuffey said...

susah jg ikat tie ni ye..beli tie yg pakai zip jela cm budak skolah tu..senang ckit...tiehehe

MDN said...

waaa bagusnya ada pic skalik..leh blaja2 ikat tie tp tie saya plak laa den nak ikat ;p~~~

✿❤ IzanCraft ❤✿ said...

Cikyan bini MrRuffey: Izan pun rasa susah..tapi, bila selalu prektis sngla nti...dulu2 masa sekolah yg pakai getah tu..heheeh...^__^

✿❤ IzanCraft ❤✿ said...

MDN: boleh jer ikat utk sediri..hikhikhik...^__^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...