Saturday, April 16, 2011

Pagi Pagi Bikin Panas

Hari ni lagi sekali ada sesuatu yang buat hati Izan panas... Haaa...! nak meletup dah ni...sabar...sabar. Pagi-pagi selepas subuh Izan dah bersilat kat dapur...siapkan makanan. Sepatutnya pagi ni ada "Fire Safety Awareness Campaign" tapi dibatalkan atas sebab-sebab tertentu. Kalau korang panas tak?? Disebabkan cancel terpaksalah call-call dan mesej semua tetamu yang dijemput tu. Kesian Ibu Mertuaku, kerana plan dia tak menjadi. 

Sebenarnya takdelah nak panas sangat...sebab buat tu semua dengan hati tulus ikhlas. kalau kena paksa mungkin perasaan tu berbeza... Izan saja bikin gempak jer tuh! Masak pun bukan apa sangat, goreng mihun 2 bungkus jer pun... itupun nak kecoh...hahaha....lainlah kalau 20 bungkus memang nak kena hamun orang tu...

Sekian dulu tunjuk perasaan untuk pagi nih...di harap anda semua terhibur... Daaa... ^__^



6 comments:

CT Delima said...

Izan ~ jangan lah marah2..takutlah k.ct nak singgah kalau mood tgh berapi2 ni..hehehe.

✿❤ IzanCraft ❤✿ said...

CT Delima : akak...jgnlah takut...saja bikin gempak jer tuh! ^__^

Cik Ezy said...

mnom ais.. bg sejok.. hihikk..
=)

✿❤ IzanCraft ❤✿ said...

Cik Ezy: hehehe...dah sejuk dah ni...^__^

Miss Tira said...

Fire Safety Awareness Campaign batal terus hati Cik Izan kita yang panas. Sabar je laa ye. Kita merancang tuhan yang menentukan. Senyum sokmo oke :)

✿❤ IzanCraft ❤✿ said...

Miss Tira: dah sabar nih...senyum...xperlu kata apa2...senyum....nasib ada kwn2 yg sudi menceriakan hati....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...