Friday, April 22, 2011

Blog Aku Dah Mengong....!!!

Tolongggggg....!!! apa yang patut aku buat sekarang. Tempat posting dah jadi macam old fashion dah...dah tak boleh lagi nak buat tulisan kaler-kaler, tak boleh tukar font, tak boleh nah bg tulisan tu duk center... bila masuk gmbr dia kuar kod HTML...

sebelum ni aku punya bloglist hilang....huhuhu....

Tolongggglahhh akuuuu....uwaaaarrrrr......

10 comments:

Azzah said...

cuba akak setting balik..

Miss Tira said...

Tira tak pernah kena lagi macam tu. Internet slow ke?

✿❤Cik Izan❤✿ said...

Azzah: tgh cuba ni...huhuhu

✿❤Cik Izan❤✿ said...

Miss Tira : internet takde masalah kat sini...laju jer...takkan unifi pun buat hal....aduhhh...camana ni...huuuuu....

AZIE_YANA ZULKIFLI said...

akak tukar template kot, sy pon ilang ari 2 pas 2 guna template br

fyna said...

slow2 kak...fyna pown tak pernah kene mcm nih..kene refer ngn otai la gamaknye..
:)

✿❤Cik Izan❤✿ said...

AZIE: mungkin kot...tu lah tak pandai tapi nak memandai....heheh..

✿❤Cik Izan❤✿ said...

fyna: harap semuanya akan okey nanti....^__^

ain.alias said...

so, skrg da ok ke cik izan?

✿❤Cik Izan❤✿ said...

ain.alias: ok gitu2 jelah...pening kepala...huhuhu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...