Saturday, April 30, 2011

Lemau Macam Biskut Meri

Pagi ni Izan lemau. Malas amats. Buat itu ini malassss. Takde mood. Takde idea nak menulis.

Mr Daddy pun bila nak balik ni... takmau la duk KK lama sangat... :(

Kawan-kawan buat apa hari ni. Ada plan nak pergi mana-mana ker? Izan ni kalau Mr Daddy takde memang terlepuk (stay) kat rumah jelah... boring giler...aku tengok muka kau, kau tengok muka aku... Huh! itu jelah kerja...

Sekarang dah pukul 10 tapi belum breakfast. Ajak budak-budak pun diorang taknak. Milo taknak, mi goreng taknak... ada yong tau fu beli kat pasar malam semalam pun taknak... huhuhu...korang nak apa sebenarnya...

Dalam otak ni terasa nak pergi zoo. Zoo dekat belakang rumah ni jer. Kalau dah pukul 10 tak siap apa lagi memang taklah jawab dia. Hurmmm...

P/s: orang kata tak baik mengeluh...tapi tu kat atas tu buat jugak... :p

8 comments:

Azzah said...

kat belakang rumah ada zoo? bestnya...

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

dpt dengar gajah dan harimau mengaum jelah...nak masuk kena bayar jugak...sama jer...hehehe...^__^

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hehehe duk area ampang ke?
nak pegi zoooo..jom kita?
sama encit papa ku bz sokmo..hurmm buhsan akak tau ;p

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ : yer, hehehe... dah lama projek ni bertangguh.. mentang2lah dekat...alasannya bila2 pun boleh pegi...tapi tak pegi pun...huhuhu...

umUMRA said...

tengahari kak::
masak apa tengahari nih??t lau ad lebeh post kt um yer...

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

umUMRA: dah tghari ker? kalo um tak tegur tak sedar lg...hehehe

akak tak msk kot sbb tadi makcik depan ni dah bg lauk sup ayam dgn sayur peria goreng...

kalo um nak post lauk apa2 dkat akak bgtau yeh :p hehehe...

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

umUMRA: dah tghari ker? kalo um tak tegur tak sedar lg...hehehe

akak tak msk kot sbb tadi makcik depan ni dah bg lauk sup ayam dgn sayur peria goreng...

kalo um nak post lauk apa2 dkat akak bgtau yeh :p hehehe...

Bro Ery said...

Belakang rumah ada Zoo. Wow. Interesting. Mesti malam-malam tido macam-macam bunyi binatang kedengarankan. :)

P/s: Miss Tira convocation. Bro Ery jalankan tugas blogwalking :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...