Tuesday, May 03, 2011

Sorry Semuaaa...

Salam rindu untuk semua. Sorry sebab dah lama tak bersua. Kesibukan melanda diriku ini. Sehinggakan tak menyempat nak on9. Izan sekarang sibuk membuat persiapan untuk menunaikan umrah. Barang-barang keperluan masih ada yang belum beli. Weekend hari tu sibuk dengan kursus umrah. Rindu memang rindu dekat blog...tapi, apakan daya. Hanya mampu menjeling rindu dekat lappyku...huhuhu...

Mr Daddy akan berangkat ke Tanah Suci Mekah bersama ibu dan ayahnya, juga adik bongsunya rabu depan. Mereka pergi bersama Wira Saujana Travel & Tours S/B. Yang bestnya banyak tempat-tempat yang menarik yang akan mereka pergi. Salah satu dari tempat yang akan mereka pergi adalah Laut Mati....wahhh, sangat best. Izan dah lama tau bercita-cita nak ke sana...nak try baring atas laut yang boleh terapung tuh... :) 

Masa Izan akan tiba Jun nanti bersama 2 adik ipar dan auntie. Kami pergi dengan dengan Pusat Rawatan Islam Al-Hidayah bersama Ashraf Muslim (Umrah Sambil Menjalani Rawatan).Nanti bolehlah kami berubat apa-apa yang patut, dan mana-mana yang sakit... :) ...uish! dah tak lama lagi tu...seronok dan teruja rasanya. Sangat berharap agar segala-galanya di permudahkan Allah untuk menjejakkan kaki ke Tanah Suci Makkah...Aminn..

Minggu depan Izan kena tabah dan kuatkan semangat...juga kena berani drive sendiri pergi kerja dan hantar anak-anak ke sekolah. Dah lama ada lesen tapi penakut amats bawak kereta. Kalau boleh Izan tak nak susahkan adik-adik ipar untuk hantar dan amik Izan pergi kerja. Doakan Izan selamat masa drive nanti yer...hukhukhuk...

30 comments:

♥ aeryn ♥ said...

bez nyer..... tringin sangat gi umrah..

mizzkechique said...

kenapa pergi asing2 kak?? apa pun, semoga akak n family selamat...

tikin said...

gud luck ye mama izan :)
moge dpermudahkn semuanye..
smoga slmat pergi n selamat pulang :)

faRadiana r0sales said...

besny g umrah.. :)

❤✿krOnic_wOrldz✿❤ said...

tQ cOz sudi fOllOw... ehehe.. kirenya saya nie 1st kOmen dari org yang COMEL lote??? ehehehe...

nelly said...

mesti boleh punya ..
take care ..
bawak elok-elok ..^^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

♥ aeryn ♥: nanti adalah rezeki adik tu...cuma cepat dgn lambat jer...^__^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

mizzkechique: kotorang pergi pakej lain2...lgpun yg bln may ni adik ipar akak ada exam...n budak cenonet 2 org tu nak kena gilir2 jaga...

thanks yer...^__^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

tikin: thanks ^^ harap2 pun begitulah...

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

faRadiana r0sales: thanks ^__^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

❤✿krOnic_wOrldz✿❤: thanks ^__^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

nelly: thanks ^^ tp, sehingga skrg belum lg ada kekuatan nak bwk keta...hurmmm...

nelly said...

hehe ...perlukan kekuatan tu ^^

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

izan...jom join GA nikh klu ader masa key...yanty tag awak...http://www.allieff.com

Idah said...

Puan kena berani jugak bawa kereta...baca bismillah...tak mcm saya dulu..belajar sampai rasa tak de air liur rasanya...takut....tp rasanya Puan Izan berani lg pd saya...skrg saya bawa kereta....alhamdulillah...dah 6 thn bawa kereta ke ofis...

ummiross said...

seronoknya Izan, mesti excited sangat kan, ummi pun rindu nak ke sana lagi...

CikHaniBhulat said...

seronoknye nak g umarah..moga selamat perjalanan pergi dan balik yew =)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

wahh bestnye nak pegi umrah..bila la dpt menjejakkan kaki ke sana juga..

haipp apa tkt2 nih..kena berani mama! come on u can do it! ;)

ilahadar said...

semoge selamat sampa cik puan izan & selamat menunaikan umrah dgn sempurna ..amin...

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

nelly: akak tak kuat dik nelly...penakut amats...huhuhu...

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

MYA EL QAYREENA AZRYAN: thanks tag izan yer...^__^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

Idah: thanks bg semangat...^__^
masa izan belajar dulu ok...semua lulus dgn sng jer...mula2 dpt lesen okay..lps izan bwk kereta n langgar gate dah jd penakut...lps dgr mcm2 cerita ada yg langgar org sampai matila..tu yg takut tuh...huhuhu

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

ummiross: ummi dah pnah sampai yer...izan baru 1st time nih... nak jg merasa seronok pergi sana mcm yg org cerita...tak sabar...^^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

CikHaniBhulat: thanks yer...harap2 begitulah...^__^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥: masa kamu akn tiba nanti...izan doakan semoga pinky dpt jejakkan kaki ke sana secepat mgkin...amin...

izan perlukan kekuatan...nti nak suruh mr daddy doakan bila dia sampai sana...

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

ilahadar: thanks ^__^...semoga makbul doa tu...aminn..

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

sentiasa doakan akak..doakan perjalanan perkahwinan su selamat yer kak..dan juga iktan perkahwinan su sampai ke syurga,,amin

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

MIZZ SUE: thank u so much sue...^__^
nti sampai tarikh akak pergi sue serulah nama akak...supaya akak tak lupa utk doakan sue yer...:)

ieLa FazieLa.. said...

Selmt pergi dan balik )

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

ieLa FazieLa..: thank u yanggg...^__^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...