Friday, April 29, 2011

❤ Bestnya Duduk Di Teratak Pinky Momma

Suasana nyaman dan menyegarkan dengan kaler pink sangat ku cintai...menjadikan blog ini antara blog yang akan aku kunjungi setiap hari. Rasanya tak sah walau sehari tak menjengah ke rumah Momma pink nih.

Klik sini yer kengkawan untuk ke blog pinky Momma

 Ibarat kata, makan tak kenyang, mandi tak basah...tapi tidur lena pula...hehehe... Kalau tak jenguk sehari orang kata sampai boleh mengigaulah... pinky...pinky...pinky...begitulah kekdahnya... serius penyakit nih...

Selain kaler dia yang 'Fink' tuh... Izan suka celoteh dia yang mengalahkan mak nenek. Suka buat Izan sakit jantung dengan cerita suspen dia. Pandai ni create cerita... sampai geram nak babab montot dia...

Pinky Momma ni seorang yang peramah lagi baik hati. Siapa yang tak suka pergi rumah orang yang baik hati siap di layan bagai seorang puteri... betul tak? Cakap jer nak apa? Macam-macam ada...

Dannn yang paling penting sekali Izan suka tengok dia... Lawa walaupun dah nak dapat menantu. Bila nak dapat menantu Izan pun tak pasti... Anak-anak bujang dia hensem-hensem wooo... Kalau nak tahu rahsia dia cantik menawan kalbu pegilah jengok teratak dia yang indah nan permai itu... dan tanya apa rahsia dia... psstt...Izan dengar dia ada pakai susuk.

12 comments:

sweet stalker said...

haha, pinky momma pakai susuk.

Miss Tira said...

Ouh Pinky Momma yang pakai susuk halal tu ea. Ada masa tu dia buat entri rahsia susuk dia. Hahaha.

mizzkechique said...

ye..kak pinkymomma memang pakai susuk.. percayalah!!!

syazana razak said...

nice...:)

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

sweet stalker: awak pun tau ker? hehehe...

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

Miss Tira: yer, siapa nak cantik mcm dia kena dekat dgn dia...baru dpt rahsianya...^__^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

mizzkechique: yer, kena percaya...pergi terjah blog dia...

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

syazana razak: thanks ^__^ dah terjah belum...heheh...

♥ aeryn ♥ said...

tq kak izan atas ucapan tahniah itu,,, hope kak izan sentiasa bahagian ngan famly tersayang.. amin..

norlie said...

jom join dairiummi giveaway..

dairiummi.blogspot.com

Izyan Masri said...

BETUL2.BLOG PINK MOMMA NI BEST JE :D

Heidi Shafiq said...

hahaha.. x bleh blah pakai susuk.. lawak tul.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...