Wednesday, April 20, 2011

Zaman Student Dulu Korang Pernah Macam Ni Tak???

Muahahaha....macam ni pun ada...lawak giler...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 *
*
*
*

kredit to forum.cari.com
Mesti ada yang buat macam ni...hehehe... Ntah-ntah sekarang dah kerja pun ada buat macam ni bila bos takde..:p


P/s: Tak sakit badan ker tido macam tu...

25 comments:

Bro Ery said...

Huu jangan cari pasal buat macam ni. Ada ambulan sakit jiwa datang bersama staff mereka karang. Hahaha.

P/s: Selalu Miss Tira komen hari ni Bro Ery (editor@2nd writer Cerita Tira) pula komen. Hehe.

mamaDiana said...

hai..kat asrama dulu suh tido sembang smpai tgh2 mlm..esknya cari pot dlm surau la..masa keja layan ja..skrg dok kat umah..sindiri jd bos la ikut suka hati....

✿❤Cik Izan❤✿ said...

Bro Ery: ohhh...xleh buat gini yer...hehehe...

hai, bro ery...thanks sudi jengok blog akak....^__^

✿❤Cik Izan❤✿ said...

mamaDiana: mama pun pernah buat mcm tu ker?hahaha...

saya jeles tau kalo org yg jd bos ni...mmg cita2 saya nak duk rumah goyang kaki...

Huszaini said...

waahh! buleh muat plak nih! kekeke

Kak Sam said...

inovatif le minah ni.

Miss b said...

mak oi.

seksa!

muat lak tu. haha

✿❤Cik Izan❤✿ said...

Huszaini: heheh...tu la psl...lawak pulak kan ^__^

✿❤Cik Izan❤✿ said...

Kak Sam: yer..creative dan inovatif...xyah blk tido kat rumah dan xyah kemas katil...^__^

✿❤Cik Izan❤✿ said...

Miss b: nampak mcm seksa tulang temulang...hahaha...

siti raudha said...

nice blog,i follow..plz follow me back

✿❤Cik Izan❤✿ said...

siti raudha: kay, thanks...

~aku dan die~ said...

huhu..melampau sgt da 2 smpi tdo kt meja study.. XD

✿❤Cik Izan❤✿ said...

~aku dan die~: kelakar kan...hehehe

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

gullppp x penah lagi hihi..
masih leh control ayu lg ahahaha

✿❤Cik Izan❤✿ said...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ : cik pinky selalu ayu apa...__^

TINA said...

Assalamualaikum

hihihihi.tak pernah lagi

Ayu said...

hahah...ada akak dulu tidur bawah meja..wakakaka..siap selimut dengan drawing paper!..haah

♥ aeryn ♥ said...

haha.. kelakar.. smpai mcm 2 skali..

Positive Girl said...

hehe...masa zaman U xde wat mcm ni.. tp sy tabik 'kawan kita' ni..semangat nak study dia kuat :)

✿❤Cik Izan❤✿ said...

TINA: Waalaikumussalam...^__^

bagus2...tak nak cuba ker? :p

✿❤Cik Izan❤✿ said...

Ayu: lagi dahsyat..siap selimut dgn drawing paper lagi tuh..hahaha...

✿❤Cik Izan❤✿ said...

♥ aeryn ♥: kelakar kan...penat sgt la tuh...hehehe...

✿❤Cik Izan❤✿ said...

Positive Girl: kalau kita paling2 buat pun letak muka ats meja jer kan...

GemukCantik said...

uishhh. tak agak2 je ni, gila ko apa? den lentok kepala atas meja ada la, tade sampai camni. lgpun tak muat. tehee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...