Friday, April 29, 2011

Hepi Bestday Untuk Adik Ofis...

kredit untuk google

Entry ini khas untuk adik ofis ku sayang
 Jusz
sesiapa yang nak berkenalan dengan jusz sila pergi dekat blog dia. Blog dia sangat simple dan menarik. Banyak entry yang bagus dan best best kat situ... korang mesti tergoda punya... kalau tak percaya pegilah jenguk.. dan berita baik juga... dia masih single lagi tau! Hehehe...ampunnn..jangan marak akak dik...

Ucapan untuk Jusz
Kak Izan minta maaf sebab tak sempat buat entry untuk Jusz semalam... Kesibukan melanda diriku ini. Kak Izan ucapkan Selamat Menyambut Hari Lahir yang ker __ buat Jusz semoga Jusz sentiasa happy, panjang umur, mewah rezeki dan sentiasa berbahagia bersama insan tersayang. 

Kak Izan hanya mampu bagi hadiah I-phone jer untuk Jusz... Terimalah seadanya yer...^__^

*

*

*

*

*

*

*
kredit untuk google

Nah! terimalah yer... senyum-senyum selalu...

19 comments:

mizzkechique said...

kak..sy nak gak!!!

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

mizzkechique: bestday awak bila dik? nti akak buat kek besar gabak... ^__^

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hukhukhuk ku pun nak jugakkkk..
jgnm lupa bulan 10 ahahaha

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥: okay..berehhh!

psst...jgn lupa besday i jgk tau...december yer..*wink *wink

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said...

nak jugak..my besday bulan 9...saja nk inform..haha.

hepi besday kat fren tu ye.

jusz said...

k.izan!!!!!!!!!!!! u make me want to lorr kakak.. nway tq so much dear kakak.. luv u..muahh..muahh.. tp nk gak hdiah yg real..hehe..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

waaaa beshnyerrrr nampak real kan bagi present ehehehe...nak jugakkkkk!!!!

Nur @n!sa said...

kak comey nye kek...
=)) kite folower akk yg ke 220..;)

Miss Tira said...

Waaa tu hanya sekadar gambar hiasan ke atau memang nak kasi betul-betul. Anyway selamat hari jadi buat Jusz ^^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

[p@kcikLie] : [ mamaDiana]: nak jugak ker...? akan di fikirkan :p ...bln 9 lambat lagi tu...^__^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

jusz: owhhh...nak hadiah real jugak ker...whoah whoah whoah... hehehe...
nti akan di fikirkan...hadiah apa yer..*wink *wink...^__^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

Nur @n!sa: thanks dik...akak dah jenguk blog adik...^__^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

Miss Tira: kasi betul2 tu...:p untung saper kwn dgn ahkak ni...hehehe...

Teratak Hami said...

Baiknya Izan .... (*sambil ketawa pegang perut (^O^)

Aidanatasya said...

puan izan.. sila respons ya, sy sedang proses link puan izan.. cek pageview k.. respons kat blog sy :)

tq

jusz said...

miss Tira: tQ dear..

k.Izan: haha..pk2 jgn x pk..huhu.. joke je la..

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

jusz: kak izan dah nak belanja jusz lunch dah tadi..tu laa saper suruh xmkn dgn kak izan...

pssstt...shopping moping yer td...? pegi jj tak ajak k.izan... :p

HonEyBuNNy said...

selamat hari lahir JUSZ...;-)

jusz said...

k.izan: alaa..dan..dan je nk blnja ek.. td k.jay nk blnja..2 yg kuar ngan dia..huhu..

xpe2..t k.izan plak..haha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...