Tuesday, April 19, 2011

SAYA NAK JADI BLOGLIST SIMANIS-CADBURYLADY


Hai, hai, hai... Jom join contest nih...
Simanis-Cadbury  nak cari 20 blog Perempuan dan 10 lelaki untuk di masukkan dalam bloglist dia....
terbuka buat semuanya.. siapa nak join, ikut syarat-syarat yang diberikan. 

Hadiah menarik menanti anda...
Saya harap hadiah itu menjadi milik saya... *wink *wink...^__^

Saya tag kepada semua yang baca blog saya... pergi join sekarang! Kalau tidak anda akan menyesal...

8 comments:

HonEyBuNNy said...

salam ziarah....

Good luck yer...;-)

✿❤Cik Izan❤✿ said...

HonEyBuNNy: thanks ^__^

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

re: izan.. boleh jugak nak guna tempoyak lama yg dah masam tu.. tp kena boh gula lebih sikit biar terasa manis2 sikit yer.. sbb kalau masam2 sgt sambal kurang ummpphh!

✿❤Cik Izan❤✿ said...

MaDiHaA a.k.a Ratna: thanks yer madiha...nanti izan nak cuba...hb suka sambal tempoyak tp wife nya ni xpandai msk tempoyak nih...^__^

♥ aeryn ♥ said...

hai dear.. suka baca entry u yang.. follow u..

Miss Tira said...

Ramai juga dia nak cari blogger wanita ye. Hehehe. Tak jadi masalah kalau blogger wanita ni kerana memang dah ramai pun.

✿❤Cik Izan❤✿ said...

♥ aeryn ♥: thanks...^__^

✿❤Cik Izan❤✿ said...

Miss Tira: akak cuba nasib jer...tira pegila join jugak...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...