Tuesday, May 10, 2011

Esok Saya Cuti......

Esok Izan cuti. Tak bermakna Izan hepi tau... sedih adala sebab kena tinggal...huhuhu...
Mungkin juga tak sempat nak berblogging. Sekarang tak sabar nak balik rumah redah jam :p
 ehsan google

Nak lepak-lepak tengok tv dengan family... Opss, lihat gambar di bawah... Baby tu belum ada lagi... kena proses dulu... Agak-agak boy ker girl lepas ni...hehehe...
gambar google

lepas tu masak dan kemas baju...

sedang belajar bertabah... sebab esok nak kena tinggal dengan kesayangan hamba...huhuhu...

31 comments:

azie said...

alor2, xpe nti turn akak lak yg g sna kan....ermm hope btmbah ramai lg la yer ank kak izan hehehe

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

azie: sedih ni...hukhukhuk...
InsyaAllah...semoga semuanya berjalan lancar spt di rancang... psl ank tu blk dr umrah ni akan di fikirkan...^^

psst...azie, bila nak update blog?

RaraPuing said...

alolor sian kat akk ,xmo sedih laaa :)

klu sudi comen la blog rara;p
http://puingcinta.blogspot.com/

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

hohoho...jgn sedih2 laaa....semoga tabah...

azie said...

sy tgu kat umah pasang streamyx ni, maxis brdband 2 dah terminated..
kat opis xdtg idea nak updated hehehe

nelly said...

amboi .bestnya !

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

RaraPuing: sedih sedikit...nti akak ku trjah blog kamu itu...tunggu...

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

MYA EL QAYREENA AZRYAN : sedang belajar bertabah...huhuhu...

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

azie: bila tu? berjanggut ler kak izan tunggu...:p

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

nelly: best ker? :p

azie said...

2 la sy pon jenuh tgu, spatotnya mgu lpas org 2 dah dtg umah pasang, kalo dah ader tgk la ari2 update hehehe

azie said...

yeay kak izan, sy dah bjaya bt link 2 hehe tqsm!!!!

Nini Hartini said...

akak dah ada sepasang anak ke? nk masuk 3 dah ye? wahh bestnyaaa

Mazni said...

jgn le gitu Cik Izan, dr pagi nmpk takde mood, ceria2kan hari anda ok...InsyaAllah, everything will be fine...senyum sket...

Cik Ezy said...

baby boy ke girl ke..
xkisah la kak..
ekeke..

jgn sedih2..
xbest la..
huhukk

Miss Tira said...

Bestnya hidup berkeluarga macam ni. Lepak dengan suami dan anak-anak. Boleh main scrabble, saidina, congkak, batu seremban sesama masa senggang. Hahaha. ^^

Lady Rina said...

selamat bertabah..

Lady Rina said...

selamat bertabah..

mashi said...

sabar ye..huhu

~izan~ said...

tgk gmbr jem je terus otak jem hehe...

ShE-iS-Me said...

Jem mmg menyeksakan lg2 kalo nak g amik anak lagi la rase xsbr2 nak smpai umh hehe

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

Nini Hartini: yer, dah ada sepasang... yg 3rd belum proses lagi...^^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

azie: woww..bagusnya...lepas ni lg meriah la nampaknya...^^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

Mazni: kena senyum w/pun kelat utk ditelan... hrp2 ok la lps ni... thanks yer...

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

Cik Ezy: yer, betul tu... yg penting sihat tubuh badan..mental dan fizikal ^^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

Miss Tira: best tu best...tp, nak main semua tu setahun sekali boleh kot...hehehe.. kalau hari bekerja boleh duduk sekejap pun dah kira bagus...^^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

mashi: thanks ^^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

Lady Rina: thanks ^^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

~izan~: a ah kan...kalaulah jam tu boleh sapu dkat roti dah lama habis...ekekeke

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

ShE-iS-Me: tu la kan... rasanya kat tmpt kerja tak penat sgt... bila blk jer terus stress dgn jam...

PinKy MoMMa said...

ddk umah lg penat sbnarnya ;)
phewwww~

cumanye ddk umah ni tak terikat ngan boss..hehe tu yg best tu ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...