Tuesday, May 10, 2011

Takde Mood :(

Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Hari ni mood nak post entry macam tenggelam timbul nampaknya... Takde idea nak tulis apa.
Mood nak berblogwalking tu tetap ada.^^

Fikiran melayang asyik ingat rumah jer. Baju-baju dan barang untuk ke Makkah belum kemas lagi. Haish!

Pagi ni masih lagi dengan mood kurang selera makan. Kuih yang dibeli tadi cuit sikit jer disulami dengan air suam.

Sepatutnya Izan kena ceria...dan ceria... Sebab Ma dan Abah Izan dari kelantan nak datang hari ni. Jadi, apa yang bestnya..? Yer, dah tentu ada my favourite food...weeee... Kami akan breakfast nasi kerabu esok... jangan jeless :p

tak sabar nak jumpa Ma dan Abah tercinta...

13 comments:

YanaMIB said...

haha biasa klu jmpe parents mesti ingt makan je kan..nape eh? =P

mizzkechique said...

akak ni...asek xde mood je.. boring tau..
ce ceria..ce ceria.. senyum cenggini.. :D

CiK PoT 's said...

he...he... budu jgan lupa kak izan...

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

sama gak tak de mopd nak menulis...ahahaha..tapi izan best nak jumpa org2 tercayangs...

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

YanaMIB: makan itu penting...^^ kerinduan pd wajah kesayangan hamba tu pun ptg jugak...

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

mizzkechique: tulah akak pun boring dgn mood nih...asyik nak ikut perasaan jer...huhuhu... :p

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

CiK PoT 's: budu tu wajib dlm nasi kerabu...hehehe...

mizzkechique said...

akak..jgnla ikut perasaan, mehla ikut sy gelak2... hehehe

ShE-iS-Me said...

same la kite pon xde mood ni..tp layan maharaja lawak terus oke hehe.. bestnye family nk dtg, mesti bwk budu kn hehe

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

MYA EL QAYREENA AZRYAN: takde mood jgk ker...naper? mgkin mood izan akn dtg esok....hehehe

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

mizzkechique: okay...nti akak dtg tauu..^^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

ShE-iS-Me: best jgk layan maharaja lawak...tapi sayangnya xde astro mustika...

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

kerabu..aduhhh..fevret su tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...