Tuesday, May 10, 2011

Makan-makan Untuk Lunch

Minta-minta tengah hari nih ada sedikit mood untuk makan... Hurmm..
Ada yang dah rehat ker? cepatnyaaa....
Izan nak amik mood untuk lunch ni. Tengah fikir-fikir nak makan apa yer...
Ikan bakar pun best jugak nih...

takpun pilih ikan keli berlada pun best

asam pedas ikan pari pun sedappp...dah meleleh dah nih...hehehe

Apa lagi yang best yer...cari mood...cari mood... nak makan ni segan...hahaha. Ingat tak cerita hari tu pasal sedut siput...hahaha... klik sini 

Kalau dapat makan ni pun best jugak...mesti berpeluh-peluh nanti

pastu amik sikit sayur campur, tom yam ker, kangkung goreng belacan, kailan ikan masin... perghhh... tapi, itu semua buat hidung Izan gatal jer... huh! Biasanya Izan suka ulam-ulaman terutamanya daun selom. Dan amik sikit jer sambal belacan buat ubat gatal hidung :p


nak lebih menarik, lepas makan nasi kita pilih ABC, laici kang, atau cendol...weee...

semua nampak sedap...biar berselera sikit lepas ni...


15 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

sgt seleraaaaaaa ;D
aduiiii lap2 air liur ni!

syazana razak said...

kak izan: wah cdap nye lauk pauk tu.. terliur dah ni...hehe

Sue's said...

Wallah.... syoknya menu2 tuh...masak...jangan tak masak kak izan

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥: lap air liur tu dkat bantal kepam tu yer :p

masak apa hari ni cik kak?

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

syazana razak: jom mkn jom...kurang 1 jam jer lg nih...^^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

Sue's: kat ofis ni cik adik...takde masak2..heheh...

AZIE_YANA ZULKIFLI said...

erm sedapnyer....ikan keli 2 yg bez, nyum nyum

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

AZIE_YANA ZULKIFLI: dah lunch belum? nti pilih ikan keli tau...^^

mizzkechique said...

ikan bakar + sup = sedap hingga menjilat jari.. superb!!!
ikan bakar tu lak cicah air asam... Grrrr

Miss Tira said...

Ikan keli bersambal, ikan keli bersambal, ikan keli bersambal.. Tira nak ikan keli bersambal.. Hehehe.

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

mizzkechique: itu awak ker yg mkn? boleh tahannn...^^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

Miss Tira: akak pun dah makan ikan keli bersambal tadi...dgn tom yam... burppp...Alhamdulillah...^^

YanaMIB said...

hr ni kita lunch ns goreng daging merah..nyum nyum =)

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

YanaMIB: mana nak cari mkn tengahari mcm tu..sedapnyaa...feveret Mr Daddy tu...^^

~izan~ said...

semuanya lazat2 dan sedap..bertambah sedap kalau dpt free semua tu hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...