Friday, May 27, 2011

Hati Berbunga

Selamat pagi jumaat yang indah dan permai... Cuaca nampaknya sedikit mendung hari ini. Kat luar sana hujan renyai-renyai... Walau apapun ia tidak mematahkan semangat hati dan sanubariku untuk terus melonjak riang gembira. Ceewahhh... tau tak kenapa Izan begitu gembira hari ni....? lalalala... Mr Daddy sudah mau pulang... yeayyy... gembira tak terkata... Almaklumlah sudah 17 hari tak jumpa... Eh, baru 17 ker? ingat 17 bulan atau 17 tahun...hehehe...

Mr Daddy dan mak mertua Izan dah banyak kali send sms ni. Sedar pukul 5 pagi dah 6 sms Izan terima. Ish ish ish... macam mana boleh tak sedar bunyi sms nih. Nak tawaf wida' sms, nak naik flight ke Jeddah sms, nak ke Amman sms lagi... lagi dan lagi. Mesti diorang pun tak sabar nak balik Malaysia...^^

Apapun semoga perjalanan mereka selamat. Malam ni kitorang jemput kat KLIA. Insya Allah akan sampai pukul 7.30 malam. 

menaip sambil makan karipap buatan sendiri...sedap tak sedap sendiri rasa...

12 comments:

miss.Addin said...

hehe seronok la cik Puan Izan, senyum sampai ke telinga :)

sedap nya makan karipap pagi pagi ni :)

have a nice day !

Cik Puan Izan❤ said...

miss.Addin: seronok...lama tak jumpa...^^

tikin said...

seronoknye puan izan..:)

ShE-iS-Me said...

Saya pon mkn karipap gak hehe tp beli la nak buat xpandai =)

Seronak ye menanti kepulangan org tersyg...

Lady Dea said...

Akak....courier cket epok-epok tu kak.

aku nama nora said...

cuba buat cek mek molek pulak...senang & xbnyk ongkos ngeee

Cik Puan Izan❤ said...

tikin : mestilah...^^

Cik Puan Izan❤ said...

ShE-iS-Me: beli lagi sedap sebenarnya... perasaan skrg sgt happy...^^...lagi happy sbb ada org sudi bertandang dekat teratak pink ini....^^

Cik Puan Izan❤ said...

Lady Dea: ada lagi sebijik jer nih...nak pos pun tak lepas...hehehe

Cik Puan Izan❤ said...

aku nama nora: cek mek molek mmg senang...tapi nak frozen agak susah..

Cik Ezy said...

happy nye kak~
smge mereka selamat smpai
=)

Cik Puan Izan❤ said...

Cik Ezy: yer, sangat hepi...^^ terima kasih dik yer...harap2 pun begitulah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...