Thursday, May 12, 2011

Malas Dan Mengantuk

Selamat pagiii....
hari ni mode malasss sangat datang kerja dan sangat ngantuk. Malas sebab Ma dan Abah masih ada kat rumah Izan. Diorang akan balik Kelantan sabtu ni. Izan kesian dekat diorang, mesti bosan tahap dewa duk rumah jer. Nak berjalan ke rumah sedara yang lain pun orang lain kerja jugak cik kak oii... Hurmm...
 bukan gambar insan sebenar... ehsan dari google

Oh ya! sedikit lega bila Ma call dan bagitau anak sedara diorang ajak ke Kedah hari ni. Jadi, Izan tak payah risaukan mereka bosan atau boring kat rumah...hehehe.. Tapi, eh! nak balik hari? Ingat Kedah tu dekat ker? KL---> Kedah berapa jam yer? dah lama tak kesana. Terlupa sudahhh...

Satu lagi mode ngantuk ni sebab hantar Mr Daddy, Ibu mertuaku, bapa mertuaku, dan adik iparku ke airport malam tadi. Flight sepatutnya pukul 10.30 malam dan kena berada di KLIA pukul 7 malam. Tapi, delay pulak dah ke pukul 1 pagi...huhuhu... kopak jugalah duitku... Budak-budak kan bukan boleh duk diam-diam nak dibelinya macam-macam...huhuhu...

Sekian dulu berita untuk pgi ni... Semoga perjalanan mereka selama 12 jam ke Amman selamat semuanya...Aminn...
 
menaip sambil mata pejam celik...ngantuknyaaaa....

16 comments:

mizzkechique said...

semoga mereka selamat..

akak, jgnla bosan2 yer.. =)

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

mizzkechique: Aminnn...

lepas ni boleh berblog dgn lebih gigih utk elakkan kebuhsanan...heheh

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

insyaallah...selmat la tu mereka izan...amen..amen..

fazilzura said...

x sabo sok , psl dh jumaat .. sabtu leh zzzzzzzzzzzzz cukup2

PinKy MoMMa said...

doakan sglanya berjalan lancar yang ;)

yeahhh gigihkan jari jemari mengetuk keyboard huhu ;p

cikji said...

delay smpai kul 1pg,uiks ngantuk sungguh..moga dorang selamat segalanya.aminnnn.

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

SEMOGA SEMUANYA SELAMAT YER KAK...AMIN..

bunga said...

semoga semua selamat..

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

MYA EL QAYREENA AZRYAN: Insya Allah...tima ksih mya...^^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

fazilzura: izan pun sama..hari sabtu maknanya hari tido...ngeee...

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥: yer...thanks^^

salute dgn pinky yg rajin ketuk keyboard...ada jer idea dtg...pls pinjam otak jap...ngehngehngeh... :p

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

MIZZ SUE: thanks yer sue ^^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

bunga: thanks bunga...^^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

cikji: yer, ngantukk sangat... thanks yer ^^

Cik Ezy said...

kalo delay sejam dua ok lg..
hoho..smge mereka selamat smpai..
=)

Miss Tira said...

Apa kata minta suami beli PS3.. Bosan-biasan boleh main game PS3.. Hahaha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...