Tuesday, May 24, 2011

Tag 5 Perkara

keboringan melanda diriku ini. Tadi jalan-jalan tetiba tengok Cik Ezy ada buat tag nih. Ahkak pun nak buat...hehehe. Saja jer sebab senang dan nak habiskan masa.

5 tarikh penting
  • tarikh wedding enibeseri
  • tarikh 1st date...heheh
  • tarikh lahir sendiri
  • tarikh lahir family
  • tarikh apa lagi yer...hurmmm tarikh road tax keta mati kot..hehe

5 perkara dibuat semalam
  • hantar anak sekolah
  • datang kerja
  • pergi kedai beli lauk
  • basuh baju 
  • tengok tv...dah cukup 5..

5 perkara buat korang happy
  • pergi shopping...walaupun hanya window shopping tetap hepi
  • dapat hadiah
  • anak-anak dengar kata
  • dapat keluar jalan-jalan dengan family
  • anak dapat markah tinggi dalam kelas...^^

5 sebab jawab soalan ni
  • takde kerja lain...
  • banyak masa terluang
  • soalan senang
  • takde idea nak buat entry lain
  • memang saja cari segmen macam ni di masa terluang

5 kawan yang nak di tag

takde kerja...cari kerja...hehehe

17 comments:

♥ aeryn ♥ said...

hehe,, reen nak buat tag 5 perkara jugak lah..

Cik Cempaka said...

Thanks tag...

nanti kite join, insyaallah =)

risa said...

heheheh...macam best je
kalau saye tak cukup tu
panjang berjela2 listnye

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

♥ aeryn ♥: bolehh...silakan...^^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

Cik Cempaka: okay...bereh!

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

risa: haish! mana ada panjang...cuba dulu baru tau...hehehe

mizzkechique said...

haha...u best sis...
mekaseh tag kite kak..

petang2 kang br buat..skang lum ada mood..hehe

ღ Sis Aieda ღ said...

aieda ade review akak,,:)

http://aiedasyid.blogspot.com/2011/05/review-bersama-cik-puan-izan.html

Cik Ezy said...

hahak..
akk! buat jgk ek..
mmg rajin..

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

mizzkechique: nti buat tau...^^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

ღ Sis Aieda ღ: thanks yer...nti akak akn terjah...tunguuu...^^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

Cik Ezy: yer, hehehe...terpengaruh la ni...^^

Qaseh dalia adelia said...

hihi time2 bosan leh jawab tag ..

PinKy MoMMa said...

msti dah x de keje sangat la mommy sorang ni hehe ;)
buhsan kan ari ni..ku rasa nak tido je aduhhh..

PinKy MoMMa said...

msti dah x de keje sangat la mommy sorang ni hehe ;)
buhsan kan ari ni..ku rasa nak tido je aduhhh..

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

Qaseh dalia adelia: a ah..betul2..^^

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

PinKy MoMMa: betul bosan...nak balik lmbt lagi...hehehe

dah tau dah momma pink takkan tido punya...melainkan kalau xleh on9 jer...betul tak?heheh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...