Thursday, May 19, 2011

Makan Pagi

Selamat pagi khamis semua...
Hari ni mood nak menulis ke laut... tengoklah kalau mood dah ke sungai nanti Izan buat entry ok sikit...heheh... Pagi ni cuma nak bagitau Izan breakfast dengan Kuih feveret Izan ni iaitu
pinjam gambar google jap

Suka kuih ni kerana lembuts dan ringan... Okay, itu saja nak cerita... Babai...

sangat tiada mood nak menulis...dan nak blogwalking jer...

14 comments:

mizzkechique said...

kak...dh ok blm hr ni??

psst, tu kueh peberet kite gak...

Farah Shamsudin said...

buat ekk? best tu.. ada masa jugak buat kan..

mizzkechique said...

kak...dh ok blm hr ni??

psst, tu kueh peberet kite gak...

Azzah said...

ish sedapnya.feveret azzah jugak..:)

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

mizzkechique: heheh...rasanya dah ok kot... tp, xtau kalau tiba teremosi lg...^^

rupanya MK pun suka yer...belajar buat dik nti ahkak tumpang mkn...hehehe

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

Farah Shamsudin: beli tu ^^...mana ada msa nak buat lgpun xberbaloi kot kalo sendiri buat sdiri mkn...

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

Azzah: tak sangka ramai peminat kuih ni... Izan ingat lg masa kecik2 dulu pnah tlg mak buat kuih ni... dah bsr ni takde kerajinan pulak...hehehe

miss.Addin said...

wah sedap tu ! :) lama tak makan kuih tu .

PinKy MoMMa said...

kuih itu sgt ku suka..sedap!
alamak ke laut..jap nak baca mantera ku seruuuuu balik mood itu huhu

fathiahRAIHANA said...

peberet saye jugak ^^
salam pekenalan ~

p@kcikLie said...

pe nama kuih tu ye....kekadang terbeli yg kelapa parutnya dah basi...wek!

GemukCantik said...

mmg nmpk gebus. teheee. pendek update kalah aiii :P

Cik Ezy said...

suke gak kuih ni!
kalo g psr mlm wajib beli..
haha

Cahaya Qaseh said...

urmm... da lame sgt teringin nak makan kuih ni, tp ssh nk dpt.. nk buat x reti.. so sad.. !__!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...