Tuesday, May 31, 2011

Apa? Aku Dah Gemuk?

Selamat pagi selasa....^^
Pagi ni Izan sangat hepi... Sebab banyaknya komen...^__^ Tak sangka cerita 'Panggilan Telefon Misteri' mendapat sambutan hangat... sukaa...sukaa... Banyakkan bersabar dan bertenang semua ya. Izan akan paste cerita tu secepat mungkin. Cerita ni sebenarnya belum dihabiskan oleh penulis. Bila ada sambungan Izan akan paste lagi kat sini... jangan risau. 

hanya gambar semata-mata...tidak ada kena mengena dengan penulis...

 Kawan-kawan breakfast apa pagi ni? Izan baru saja selesai mentekedarah makan mihun + kue tiaw goreng + air suam... Kenyang dah ni...hehehe. Tapi sekarang tengah ngunyah-ngunyah 'quaker chewy'. haish! macam manalah tak naik berat ni... Tau tak 2 hari lepas Izan timbang berat ni dah 50kg... giler.. dahla tinggi cuma 158cm jer. BMI Izan memang normal.. Tapi, Izan rasa gemuk... lagi-lagi tang pinggang. Berat 48kg ok kot. Dulu tinggi Izan 161cm tau... sekarang dah tua... pendek dah..hukhukhuk...

 ni dia quaker chewy tu...korang pun mesti tergugat kan...

Biasanya Kalau berat Izan naik, secara automatik Izan akan kurang selera makan. Tapi tidak kali ni. Mungkinkah aku pregnant lagi? hehehe... sebabnya dah sebulan tak datang period nih. Apapun Izan tak kisah. Nak bagi rezeki Izan terima jer. 

kejap lagi Izan sambung cerita yer...^^

21 comments:

PinKy MoMMa said...

sayangggggg...im back!
baru je igt ari tu pregnant huhu tapi sebenarnya tak..kuciwa laki mak uols..

lom ada rzeki.. ;)
kalau ada nnt gtau ye...jg diri elok2 ok..

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

Amin..kot ade rezki ...hhii...boleh su amik berkat..hehe

Dududu said...

woaah . . best la klau dpt brte gmbre tuu . . ^_^

anysspunyeblog said...

sedapnye quaker chewy tue..anis meang tergugat klau tengok..hehe..

nelly said...

nelly dah gemuk
=='

Cik Puan Izan❤ said...

PinKy MoMMa: seronok sangat bila dah nmpk kamu menimbulkan diri pinky...sblm ni rasa xlengkap hari2 tanpamu...ececehh...^^

adik rifqy kecik lagi..biarla dia bermanja dulu...heheh

Cik Puan Izan❤ said...

PUAN SUE: Insya Allah adala rezeki sue tue...apa yg penting! kerjasama...^^

Cik Puan Izan❤ said...

Dududu: yer, sgt hepi kalo betul2 ada...lgpun si kecik akak dah nak masuk umur 3 thn dah...

Cik Puan Izan❤ said...

anysspunyeblog: jom kunyah2...hehehe

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

eheheheee...beahnye klu ngandungkan...

pena rozie said...

Jangan takut pada gemuk. ha...ha...ha...

Cik Cempaka said...

breakfast chocolate...huhu takut nak naik atas penimbang... ^^

Cik Puan Izan❤ said...

MYA EL QAYREENA AZRYAN: nak lg ker? qayreena kan kecik lagi...hehehe

Cik Puan Izan❤ said...

pena rozie: mestila kena takut...nti baju2 yg ada tu xmuat mcm mana...heheh

Cik Puan Izan❤ said...

Cik Cempaka: alaa...kalo sekali 2 kala xper....^^

risa said...

hah??? tinggi tu boleh turun ke sayam??? adehhhh ringan le tuh
adehhhhh akak ni dah masuk angka 70 okehhh tinggi sama je ngan izan

Cik Puan Izan❤ said...

risa: kak, saya rasa tak selesa bila badan gemuk sikit...skrg pun rasa mcm bila berjalan peha berlaga...hehehe...melainkan kalo saya pregnant mesti tak kisah makan apa dan berat naik brp pun..

saya tau suami saya tak suka kalo saya gemuk..hukhukhuk...

saya nampak akak risa tak gemuk pun...betul ker berat 70 ni..

Aifa Afiqah Sulaiman said...

yeay!! cik puan izan nak dapat baby~~ hehe suke2!!

Cik Puan Izan❤ said...

Aifa Afiqah Sulaiman: mana ada...gosip jer semua tu..jgn dgrlah...hehehe

Cahaya Qaseh said...

nk dapat baby?? amin... mudah2an... murah rezki Cik Izan... ^^,

Cik Puan Izan❤ said...

Cahaya Qaseh: belum check lagi..kalo ada syukur Alhamdulillah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...