Monday, May 30, 2011

Pagi Yang Selo...

Selamat pagi isnin...
Semua ceria ker hari ni? Izan tak ceria langsung. badan penat sangatttt... Walau penat tapi tetap hepi jugak sebab Mr Daddy dah balik. Weekend lepas banyak sangat aktiviti... Penuh jadual tau. Dengan orang bertunang, nikah, kawin dan macam-macam. Sekarang ni kan dah start cuti sekolah...maknanya musim mengawan la...jadi ramaila yang buat kenduri...hehehe...
gambar ehsan google

Izan tak tau nak bebel apa sebenarnya. Badan letih, otak penat... fikir pun selo jer. Tu yang malas buat kerja ni. Oh, ya! sebenarnya otak dah menerawang ke Mekah dah ni. Dalam suka nak ke sana ada sedih juga. Terfikir jugak macam mana Izan nak tinggalkan buah hati Izan yang umur 5 dan 2 tahun tu. Sebelum ni tak pernah terpisah dengan diorang dalam jangkamasa yang lama. Kalau dengan Daddy diorang dah biasa kena tinggal...sebab daddy diorang selalu pergi offshore.. Huhuhu... macam manalah agaknya nanti.

Lepas tu yang Izan risaukan, biasanya kalau Izan nak ke mana-mana boleh harapkan adik ipar. Macam boleh jadi pengganti Izan sebab diorang memang manja dengan Auntie Dikla dan Auntie Sarah diorang. Izan takde pun diorang tak kisah. Tapi, yang sedihnya kami semua akan buat umrah bersama... 

Harapan izan semoga semua berjalan lancar. Takmau fikir bukan-bukan lagi. Biarlah mereka kat sini pulak yang uruskan semua tu nanti.. Izan nak tumpukan semuanya pada ibadah....^^

Ya Allah, permudahkanlah segala urusanku...

5 comments:

Isteri Encek Bard said...

destinasi impian ku... wah sangat best... Selamat pergi dan balik yer

pena rozie said...

Take 5 lu...

anysspunyeblog said...

best nyer pegi umrah..moga nnt akak selamat pegi dan balik..amin..

YanaMIB said...

smoga urusan kamu dipermudahkan..amin~ =)

HonEyBuNNy said...

amin....

semoga di permudahkan segala urusan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...