Wednesday, May 25, 2011

Blog Aku Kenapa?

Izan tak puas tak boleh komen dekat blog orang. Kenapakah?? Blogspot buat hal lagi ker... tadi ntah berapa puluh kali cuba nak komen dekat blog dak yanaMIB tapi tak boleh.. dahlah tulis panjang-panjang sakit hati jer...grrr

Blog pena rozie pun tak boleh. Ramai lagilah yang tak boleh. Apa kena ni mengong tiba-tiba. Pastu kan dia jadi lembab selembabnya bak kata MK macam siput baru lepas beranak...hehehe peribahasa baru tu... Dahlah perut dah nyanyi lagu kecorong nih...lagilah menambah perisa marah membara...huhuhu...
 
 Lepas Aku makan nanti jangan buat hal lagi yer. 

16 comments:

mizzkechique said...

muehehe...siput baru beranak tuu..

kak, sy ok je komen.. semlm kak pinky pun de prob mcm akak...

cik gurlzanne said...

sabar sabar :)

Cik Ezy said...

blogspot sakit la tu..
smlm ade mslh nk sign in xdpt..

Kak Rose said...

Izan, semalam kak rose x leh sign in langsung lak... dok la redirecting memanjang... x tau kenapa. mengong sungguh kan? tau la blog tu free jer tp kenapa?

Miss Tira said...

Lepas ni bila tiap kali nak komen kena copy dulu awal-awal komen yang kita taip ni. Takut nanti mengalami kekecewaan sebab blogspot sekarang diserang kebodohan melampau. Huhu..

Papa Mifz said...

ye ke...saya setakat nih comment mcm ok je lak...

Cik Puan Izan❤ said...

mizzkechique: tu la pasal...geramm...hehehe...xpsl dpt peribahasa baru... td nak buat link hampeh dia jadi lembab betul...

pinky tak nampak dia pegi mana yer... blog dia problem agaknya tak...

Cik Puan Izan❤ said...

cik gurlzanne: mcm mn nak sbr...kalo kita tak komen blog org mana ada bukti lain kita duk jengok blog diorang...hurmmm

Cik Puan Izan❤ said...

Cik Ezy: tu la kan...belum sihat lagi la tu...

Cik Puan Izan❤ said...

Kak Rose: kan! tak psl2 pulak jd mcm tu...ingat saya sorang jer yg jd mcm tu...

Cik Puan Izan❤ said...

Miss Tira: diserang kebodohan melampau...mcm penyakit baru lak...hehehe...

Cik Puan Izan❤ said...

Papa Mifz: kira nasib baik la tu...

Qaseh dalia adelia said...

line kot sis ..hihi kdg blogspot ni ngek jugak

Cik Puan Izan❤ said...

Qaseh dalia adelia: ntahlah tak tau nak kata apa...redha ajelah wpun dlm hati marah2...hehehe

mizzkechique said...

hehe..sabar kak...


psst, tu la pasal..dia senyap je hr ni.. mn ntah..

ezny said...

siput baru lepas beranak....hahaha, klaka jep :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...