Friday, May 27, 2011

Makan Apa Lunch Sat Lagi?

Tak sangka dah pukul 12 tengahari. Sekejap jer masa berlalu. Tup tap tup tap dah nak makan lagi. Haish! baru breakfast kejap tadi. Geng ofis ajak makan kfc pulak. Kfc kat sebelah ofis ni jer. Taulah hari ni dah gaji...:p. Tak pun dah boring agaknya diorang tu hari-hari makan kat food court jer. Bajet makcik food court dah boring tengok muka kitorang...hehehe. 

 Okey, nak makan apa yer? Korang jangan risau sebab kfc ada banyak pilihan sekarang... Izan suka egg tart dia...sedap sangat tau! mana nak dapat kat tempat lain? memang sedapppp hingga menjilat jari...

 kalau korang nak bekas yang cantik comel-comel ni bolehla order family feast...memang tak rugi. Dahla dapat makan ayam ketul-ketul besar hingga menjilat siku, dapat pulak bekas cantik giler ni...^^

Ini adalah antara feveret Izan...twist twist gituu... korang mesti pernah rasakan. Siapa yang pernah rasa tahulah sedap macam mana... ;)

 Ini menu baru ker? Alamak macam mana boleh tak perasan... Nampak macam sedap.... Boleh gak cuba ni nanti...

Siapa yang nak beg trolley yang gojes ni bolehlah beli chicken chop ni... berbaloi-baloi...

Banyak sangat pilihan pulak dah...pikir-pikir...hurmmm...membebel seketika sebelum keluar lunch..

10 comments:

Jusz said...

KFC jom..kmi pun nk p jmpa Tuk Janggut..hehe...

Lady Dea said...

Peh...Dea baru perasan yg Dea lagi tua dari Izan.Weeeeeeee.Perasaan mude btllah Dea ni.Bkn pe,sebab izan dah jadi ibu kan.hehehe

Adoila....napa bnyak sgt tntg makan ni.Lapo...tpi hri ni suh pizza-hut je delivery ke opis.

Cik Puan Izan❤ said...

Jusz: awalnyaa...tinggalkan untuk kak izan sikit tau!...^^

HonEyBuNNy said...

tiap2 minggu pasti makan kfc...

suka la...ayam dia sedappp dari MCD..ehheh

Cik Ezy said...

sume sdap2..
nk mkn sume la..
haha

Cik Puan Izan❤ said...

Lady Dea: tak kisah..izan ni yg perasan tua kot...mesti nak org panggil akak sbb mcm org hormat kita gitu...sbb kalo nampk izan ni mcm budak2... member ofis pun ramai yg panggil akak...izan tak kisah...

ni dah mkn ke blm...?

Cik Puan Izan❤ said...

HonEyBuNNy: suka mkn kfc ker? kak izan terbalik pulak lebih suka ayam mekdi...kalo kfc sebulan sekali dah cukup...

Cik Puan Izan❤ said...

Cik Ezy: semua sedap kalo perut lapar...^^

Lady Dea said...

hehe...kak izan...ni kak dea.kehkehkeh.bru lpas lunch.tunggu lunch dgn bos lpas tu budak pizza lmbtlah plak hri ni.

Cik Puan Izan❤ said...

Lady Dea: hai kak dea...heheh.. sian dia lmbt datang yer..ketuk sikit kepala org itu...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...