Thursday, May 26, 2011

Muka Aku Macam Nora Elena?

 seksinya dia ni...

Officemate Izan kata, akak tengok tak cerita Nora Elena? Muka dia macam akaklah. Terutamanya mulut dia. Jangan kata Izan perasan dan poyo sebab tu orang lain yang cakap... :p Yer yer jer kan.. tak mandilah akak balik karang. Kembang kempis hidung ni tau... Sebab tu bila balik rumah terus bukak tv semata-mata nak layan cerita Nora Elena. Hehehe.... sebelum ni takde masa pun nak tengok cerita tu. Selepas tu baru ada masa.Takde bukti yer kat sini nak kata muka Izan sama dengan Siti Saleha sebab tak ada bukti bergambar. Takleh laa... Mr Daddy tak kasi...

Tengok gambar pun kedekut ker? Entah! Izan ikut jer nasihat dia. Mungkin bersebab. Kalau korang nak bayangkan muka Izan tengok gambar Siti Saleha bertudung ni yer...hehehe..
 Adeh! bila bertudung lagi tak sama langsung... tapi cantikkan bila Siti Saleha bertudung..

 Izan lebih suka kalau cakap muka macam Wardina atau Irma Hasmi... dah muka tak sama takkan nak cakap sama pulak. Betul tak? hehehe.. sebab apa Izan suka Wardina, sebab sejuk jer mata memandang. Tak macam Siti Saleha yang sangat cekcii itu... Pernah jumpa Wardina face to face tau..  tergamam tak terkata... dia sangat cantik walaupun hanya berjubah hitam dan bertudung biasa. Ohh...sangat meminati dia..

kredit to tuan punya gambar

Apapun rupa tak penting... hati yang suci murni juga yang di cari...

15 comments:

AZIE_YANA ZULKIFLI said...

hahaha mcm kenal jer sape yg cakap 2, hehe tapi tang mulut 2 mmg same la kak izan, eh siti saleha ni pon cun what

Cik Puan Izan❤ said...

AZIE_YANA ZULKIFLI: azie punya psl la ni...hehehe... mmg dia cun pun... tang seksi jer tak berkenan...suka nau pakai skirt..

Ummi Alesya Sofea said...

hehe.. :)

Ummi Alesya Sofea said...

liza dah follow,nnt jemput ke blog liZa plk yer.. :)

Cik Puan Izan❤ said...

Ummi Alesya Sofea: thanks yer, izan dah follow blog liza...^^

mizzkechique said...

sy dh bayangkan wajah akak..musti sejuk je mata memandang kan... tp kan kak, rupe paras tak penting, yg penting dalaman... =)

Cik Ezy said...

msti akk sgt cantek!
=)

Cik Puan Izan❤ said...

mizzkechique: pandai jer MK ni... MK lebih cantik 1o kali dr akak tau...^^


betul tu rupa paras tak cantik... yg ptg hati mau baik..

Cik Puan Izan❤ said...

Cik Ezy: xdelah...biasa2 jer... Cik ezy tu lagi cantik...dgn tudung belit2 yg gojes itu lagi bertambah2 cantikkk^^

Miss b said...

akak mesti cantik!

Cik Puan Izan❤ said...

Miss b: Alhamdulillah dengan pemberian Allah...akak biasa2 jer... Miss b lagi cantik dan comey dr akak...^^

risa said...

nak tengok nak tengooookkkkk
saye suke nora elenaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Cik Puan Izan❤ said...

risa: tengok siti saleha tu sudahh...heheh

Nini Hartini said...

patutlah cik suami tak bg publish gambar. sebab isterinya cun jelita. hehehe

Cik Puan Izan❤ said...

Nini Hartini: haish! manade...kalo tak dah lama jadi retis dik...heheh.
dik nini lagi cun bg akak...muka putih bersih suci jer...^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...