Sunday, September 09, 2012

Weekend Yang Takde Hasil

Salam hari minggu...
Sedih lak bila nak buat entry ni. Orang lain duk sibuk2 makan jam tengah jalan... makan rendang di rumah orang tapi daku kat rumah bertemankan 
hanya megi sup... ko aderr?? mestilah xder sebab korang makan sedap2 di hujung minggu ni kan...sampai buncit lak tu perut sorang2...jangan nak sembunyi perut...nampak tu hah! hehehe... ni menu semalam... huk huk huk... hari ni ubah sikit kepada ini
yer, bihun goreng singapore. Tapi, taktaulah pulak kalau orang singapore taknak mengaku pulak...hahaha. Mesti korang kata... Ya Rabbi!! punyalah pemalas mak orang ni... memang dasar pemalas. Tapi, nasib baik jugak ada daripada takde kan. Mana lebih baik....hehehe. Ku sekarang kan ada baby kecik yang selalu uwak uwek mana nak masak sedap2. korang tau apa...
Oh, yer... Mr Daddyku kerja...tulah sebab utama tak dapat pegi open hoese rakan2 semua. Mintak maap yer kepada yang sudi mengajak kami sekeluarga. Sorry sangat2 tak dapat memenuhi jemputan korang. Semalam pulak Ahmad Danish sekolah...bertambah pulak dengan Mr daddy kerja.... ada 2 masalah disitu. Jadi ku di rumah muncung jer sebab ke"boring"an di rumah melayan si kecik ni yang sekejap2 uwak uwek... bila dia tido daku pun ikut serta tido...hahaha... memang cuti hujung minggu yang terbaikkk.... Haa... tu dah uwak uwek... jadi entry ni berheni di sini. Sekian.

rumah bersepah sepah...betul2 takde hasil duk rumah hari ni...huhuhu...

2 comments:

ct kektus said...

magie dah campur syur2 telur mcm akak buat ni, sedap jugak bila dah lapar kak. hehehe :D

Rai said...

meriah megi tu kak..teringin nak makan megi meriah2 gitu..(tetiba!) hahaha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...