Wednesday, September 12, 2012

Sebab Utama Jem Teruk Pagi Tadi

Salam...
Korang semua tau tak sebab apa pagi tadi jem teruk luar biasa kat MRR2?
nilah sebabnyaa... sorryla ku tak sempat nak amik gambar dengan lebih jelas. Korang tenung-tenunglah sendiri yer. Kalau tak nampak tu buat-buat nampak yer... hahaha. Nanti kang lagi jem teruk ada laa... Jalan clear macam biasa jer. Yang buat jem sebab orang slow nak tengok jer pun... Orang kita...huhuhu... kucing mati tengah jalan pun boleh buat jalan slow. Nampak sangat ramai tukang kepoh. Aku yang pot pet ni pun termasuk la ni...hahaha...
Ramai jugak makhluk Allah yang berhenti tepi jalan untuk amik gambar dan sebagainya... sanggup tu. Tak taulah pulak kot wartawan ker kan...


korang dah solat zohor belum??

4 comments:

MizzTina said...

tu kete polis ke kak? dahsyat

Cik Puan Izan✿ said...

MizzTina: keta polis tu berenti sebab nak elak jem la tu... last2 sbb ada polis kat situ lagi mengundang jem sbb org nmpk pelik. apesal ada polis bagai...hehehe

betty said...

kalu time kite rushing cam stress gile kan jem2 cam ni..

Teratak Hami said...

Dah lama tak tempuh jem semenjak setahun lebih duk Melaka ni. Happy jer g kerja .. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...