Monday, September 24, 2012

Part 2 - Anakku Terkena Ekzema Yang Teruk

Salam...
Izan hanya nak bagi feedback setelah pergi klinik kulit Ting sebelum ni. Sesiapa yang belum baca kisah sebelum ni sila klik link di bawah yer

Alhamdulillah semuanya denga izin Allah. Kulit Ahmad Waseem dah semakin licin. Hari ni dah hari ke 6 setelah makan ubat dan sapu cream yang doktor Ting bagi
ini ialah gambar sebelum jumpa doktor Ting

 hari ke 2... hehe...gambar tutup mata pulak.. terkena flash la tu.. nampak tak kulit dia dah semakin licin masa ni... cepat betul kesannya.

hari ke 3... masa ni kat HKL... buat check up

Hari ke 5 terlupa pulak nak amik gambar ...huhu... tapi muka dia memang dah licin la. Doktor kata kalau kulit nampak macam kasar sikit kena terus sapu ubat. Dia tak boleh putus ubat nanti ekzema naik balik. Okay! selesai hal ekzema pastu Izan perasan benda lain pulak naik kat dahi dia... huhu. Kalau korang perasan nampak tak gambar yang hari ke 2 tu... Nak jelas lagi tengok gambar ni.. Tu haa.. kat dahi dia..
Adakah chicken pox?? huwaaa... janganlaa... cuti Mummy dah habis dahh... Risau pulak hati ni. Izan belum bawak Waseem pergi klinik lagi. Biji-biji tu ada kat dahi dan kepala dari hari khamis lagi. Hari ni dah isnin. Kalau chicken pox cepat merebak kan?? kan? Nampaknya kalau tak surut lagi biji-biji tu hari ni nak kena bawa Waseem ke klinik jugaklah. 
Tata :)


entry autopublish...hehe...

14 comments:

Teratak Hami said...

Akak baru baca pasal baby Waseem. Semoga dia cepat sembuh dan kuat hadapi segala penyakit.

fazian.batrisyia said...

anak sy kena chiken pox masa umur 4 1/2 bln...Kesian sgt dia kena yg jenis halus & rata. Dr. kanak2 kata kalau serius sgt kena tahan wad...sbb memang rata kena dia. Tp alhamdulillah parut pun dah hilang..tradisional/moden semua cuba. Itulah dugaan jg anak2 ni kan...Tp Izan tabah & kuat semangat...

maszmadi said...

alahai siannye dia, moga waseem cepat sembuh yerk...

MizzTina said...

makin comel waseem skang... ye la kak, mcm chicken pox je..

Ros said...

Assalamualaikum Cik Puan Izan,

Teruk jugak nampaknya tu ya...kak Ros rasa elergi susu ibu kot...sesetengah baby ni bila terkena susu ibu kat pipi macam ni akan jadinya...

Semoga Ahmad Waseem cepat sembuh ya...tembam sungguh pipi dia,geram kak Ros tengok..he.he..

keli menari said...

moge bertmbah baik kini :)

nur anis said...

alhamdulillah, dah makin baik..comel je..:)

Ema Junaiha said...

cepat0cepat bawa ke klinik...

cik azLyzah⊙.☉ said...

alahaiiii...cian nye baby.btw tetap coimey jugak..hope cepat sembuh ye comey^^

mamalieyna said...

salam ziarah.. herm..teruk jugak ye.. tp cepat baiknya kan.. Alhamdulillah..tp itu mcm tanda2 nak kena cpox jer..huu~ mak la kena standby bercuti tu..huu~

Hanis Azla said...

sensitif ya kulit dia.. bagus betul ubat tu.. sesuai untuk dia sampaikan sekejap aje boleh licin kulitnya semula.. harap2 lepas ni tak kena lagi.. sebab kesian.. sure gatal dan rasa tak selesa..

blog usang said...

alhamdulillah...

Rai Ourkizuna said...

kesian waseem..semoga cepat sembuh ya..

lis said...

akak cubalah produk sne tu...
saya tak tau kalo baby boleh ambil ke tak (campur dalam minuman),
tp rasanya sapu boleh...

akk dapatkanla advice daripada stokis....

penyakit kulit pun boleh sembuh,

akk cuba refer pada link dibawah ni...
http://www.djmesra.com/sne/Testimoni.htm (tgk tetimoni no 3)

http://www.malinbiz.com/testimoni/

http://snemall.blogspot.com/2012/01/sne-testimoni-penyakit-kulit.html

p/s:semoga baby sembuh...dia sgt comel dan handsome..saya suka kanak2..hopefully bil sy kawin n dapat baby,akan comel cam baby waseem.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...