Tuesday, September 04, 2012

Tak Tahu Nak Mula

Salam semua...
Sudah lama tak bersua. Rindu nak menaip tapi tak tahu nak mula dari mana. Banyak yang hendak dikongsikan tapi sebab banyakkkk sangat jadi terbantut... huhu... penangan akibat dah lama tak menaip kat blog.
Izan akan cuba sedikit demi sedikit memupuk hobi yang suatu ketika dahulu Izan minat sangat iaitu menaip dan berceloteh di sini...hehe... Tanggungjawab dan kerja yang banyak adalah salah satu sebab kenapa blog ini dah lama menyepi. 
Dalam pada tak menaip dan berceloteh di sini, Izan selalu jugak pegi sekodeng blog org lain. Kalau rajin komen, kalau malas tak tinggal jejak langsung...ekeke.. jangan marah yer.
Izan rasa blog ni dah jadi macam caca marba pulak. Bercampur aduk. Semua nak dimasukkan. Kadang-kadang macam konpius pun ada. Tak tahu nak di tulis pasal apa... 
Okay! sekarang dah tak tahu nak merepek apa. Sekian.
Sila tengok gambar customer LawaCollections yang bergaya dengan kain pasang yang dibeli di sini.

9 comments:

MamaEma said...

memang cantik..

MizzTina said...

alaaaaa..rugi x amik gmbr.. hehehe

Ena's Palace said...

nak tinggalkan jejak..tapi tatau nak tulis ape...leh ke camtu?..heheh..gurau je, jgn mare yer...peace!

Cik Puan Izan✿ said...

MamaEma: kann... hehe

Cik Puan Izan✿ said...

MizzTina: tina, nti amik gmbr post kak akak... mana tau kotla akak nak bg hadiah free kat awk ker...hehehe

Cik Puan Izan✿ said...

Ena's Palace: komen tu pun dah kira tinggal jejak la tu :p

InaAchik said...

cik izan, terima kasih sebab sudi baca dan drop komen secara bertubi tubi kat blog kite. kat blog aku bukan chef lg... kite hargai sgt2...
eh chop, nk resipi amik jer. tu pon kalo berani... kalo cirit, jgn salahkan kite! ;p

nway, selamat hr raya cik izan.

Kesuma Angsana said...

tq berkongsi yek!

Kesuma Angsana said...

keep blogging dear!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...