Monday, September 24, 2012

Keayuan Seri Wajahku

Salam...
Selamat pagi semua. Lambat pulak rasanya Izan update blog hari ni. Biasanya setiap hari masuk ofis jer blog dulu yang di terjah...hehehe... hari ni izan makan lambat sikit. Dah siap makan, perut dah kenyang baru teringat nak update...hehe.

Pagi ni Izan makan kuih ni... kuih apa ni? kuih untuk menambah keayuan seri wajahku... wakaka... kuih seri ayu lah! dah la ayu, sedap pulak tu kuih ni...lembutt jer. Bila tah nak belajar buat sendiri.... asyik beli jerr.

Dush! tetiba teringat anak sulung Izan, Ahmad Danish. Start hari ni sampai khamis dia takde kelas agama, kelas dia waktu pagi. Jadi waktu pagi dia kat transit la.. kemudian petang baru van hantar ke sekolah kebangsaan. Pagi tadi dia sempat minum milo sahaja. Izan nak belikan dia kuih muih taknak pulak... huhuhu. Perasaan seorang ibu ni kan bila nak makan teringat anak-anak pulak. Takut lapar. sepatutnya Izan belikan ajer. bila dah lapar tahulah dia makan. Terlupa pulak nak tanya cikgu kat transit sediakan makan atau tak... huhu... Nampaknya kena telefon tanya cikgu dia lah sekejap lagi. Tata :)

erkk... ngantuk pulak...

3 comments:

MizzTina said...

amboi,pepagi citer psl kuih..

baik call cepat kak, sian nt dia..

Kesuma Angsana said...

betul tu, KA pown bila mkn apa2 pown pasti ingat anak2 & suami hehehe

nur anis said...

sedap kuih ni kak..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...