Wednesday, September 19, 2012

Kalau Campur Begini Ku Memang Suka

Salam...
selamat pagi... Good morning...
Izan tengah breakfast nii...wahaha... *kecoh!
Milo kosong bergandingan kuih berger malaysia 2 biji dan mee + bihun goreng. Kalau ada kue tiaw meh campur sekali biar serasi bersama.... hehehe... Umppph! memang nikmat bila milo panas dihirup dalam suasana sejuk dingin begini... dan kesimpulannya... Alhamdulillah kenyang :)

Hey! korang yang belum breakfast! pergi sana makan cepat... Nanti perut masuk angin susah. Perut Izan ni pagi-pagi dia dah mintak makan. Dah kenyang diam la dia. Kang kejap-kejap lagi kalau mintak buang pulak tak tau lah ;p bila dah kenyang tunggu apa lagi? Kerja...kerja... nak tunggu nampak muka boss dulu baru nak start kerja...? Haish!

lalalala...

4 comments:

MizzTina said...

td sy mkn nasi goreng je.. :)

Rai Ourkizuna said...

makan roti je T_T

fazian.batrisyia said...

sy kosongkan perut sbb nak makan jamuan raya opis walau sambut lewat dah bulan zulkaedah sambut org pegi haji la pulak...byk menu best nanti rugi tak dpt makan...

jelly merah said...

saya kalo makan mee campur mcm ni mmg takleh gi...tataw la napa...kena makan sejenis je

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...