Thursday, September 13, 2012

Rezeki

Salam...
Okay, sepatutnya ni entry untuk semalam. Tapi masa tak mengizinkan jadi kira halal lah yer untuk hari ni. Semalam masuk ofis lambat... Tengok2 atas meja ada bungkusan dan notes... hehehe... tq sangat2... murah rezeki orang yang bagi aku makan ni.
 Terus ngap separuh sedar baru teringat nak amik gambar lagi...hehe... tu diaa karipap giant... sedap sangat! benda free kan... mau tak sedap...kahkahkah...
 ni haa...siap interprem isi kat dalam lagi... nampak tak? telur rebus kat dalam tu haa... Abih sebijik aku makan. Kenyang! Alhamdulillah... baru nampak orang haa... hehehe...
 Terima kasih daun keladi kak ayu... lain kali boleh bagi lagi ;) ...katanya dia nampak karipap ni terus teringat kat aku. Sebab tu dia beli... muka aku ni ada macam karipap ker? hahaha... mungkin sebab aku ada post sebelum ni kat fb kot teringin sangat nak makan karipap kentang+telur... 

Dannn... hari ni aku malas nak keluar lunch. Dapat rezeki ni pulak. Pizza mini... Alhamdulillah rezeki lagi... Saper2 nak bagi aku makan lagi esok2 bagitau yer. Aku terima dengan senang hati...lalala...
 Tata ;)


boringnyaa... nak balik awal agak2 boleh tak??

4 comments:

dwaty said...

salam kenal... wah3... dua saya suka... karipan n pizah...

betty said...

murah rezeki betol.. alhamdulillah.. semoga dilimpahi rezeki melimpah ruah lagi..

maszmadi said...

salam kenal,

erm menggiurkan dah nie..... karipap campur yerk, cam menarik jerk..

yoon da-hyun said...

tuah badan :)
rezeki kan ~
haha !
jimat duit utk sehari :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...