Thursday, June 23, 2011

Salam Rindu...

Salam penuh kerinduan untuk semua. Izan dah selamat kembali ke Tanah air semalam. Izan sihat walafiat. Penat memang penat tapi kehidupan mesti diteruskan. Kerinduan pada Tanah suci Mekah masih menggamit rasa. Sayang dan sayu rasa hati untuk meninggalkan kota itu tapi, apakan daya itu saja waktu yang ada. Masa di sana Izan manafaatkan waktu yang ada sepenuhnya. Melakukan ibadah sehabis daya. Supaya tidak menyesal dan berbaloi dengan wang yang dibelanjakan. 

Hari ini mungkin Izan tak banyak updated blog sebab banyak kerja yang perlu dibereskan. Almaklumlah cuti lama...kerja pun bertimbun-timbun. Banyak yang hendak Izan ceritakan. Jumpa lagi di entry seterusnya.
Wassalam...

semoga kerinduan terhadap rumah Allah itu sentiasa bertakhta di hati...

18 comments:

mizzkechique said...

yeah, akak dh blik!!!!!! windu ni..
hrp akak sht.. =)

Sue said...

Welcome back Izan...seronoknya dapat ke Mekah... harapnya satu hari nanti ada rezeki ke sana

PinKy MoMMa said...

sayannggggg kamu dah pulang!
alhamdulillah izan sihat dan selamat sampai ke tanah air ;)

ok take ur time k..eiii epppynyer!

Nieza said...

alhamdulillah dah selamat kembali...memang akan merindui saat-saat disana ..semoga Cik Puan Izan mendapat umrah yg mabrur..insyaAllah amin.

jelly merah said...

yeay...selamat kembali kak izan dan selamat berblogging

Gadis Kecil said...

selamat kembali kakak!

wait for a story. tak sabar :)

take care

Lady Dea said...

Salam Izan......
Alhamdulillah....Syukur bila Izan sudah selamat kembali.

Wiyah said...

wow selamat kembali ke malaysia ;-)...tak sabar nak tggu next n3 pengalaman izan kat sana....

Jusz said...

Salam..akak!!!!!!!!! miz u a lot.. rndu dgan cter2..hehe.. Alhamdulillah..sume selamat...

Teratak Hami said...

Selamat kembali Izan :-)

Azzah said...

salam.selamat kembali..

hafizah alias said...

salam kak izan, alhamdulillah dah balik dah. nnty akak citer lah pengalaman kat sane ye :))

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

alhamdulillah..syukur sis slmt smpai..nanti story2 k..bilelah turn maera nak gi sane.. =)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

alhamdullilah daaa balik bole up date entry keh...

Idah said...

mesti best dpt sampai ke sana muda2 ni..dan semestinya byk cerita2 yang cik izan mau ceritakan ya....sabar menunggu buah berita dari sana...

Idah said...

mesti best dpt sampai ke sana muda2 ni..dan semestinya byk cerita2 yang cik izan mau ceritakan ya....sabar menunggu buah berita dari sana...

Nini Hartini said...

Alhamdulillah...akk buat umrah ye. ermm, bestnya dpt menjejakkan kaki ke sana. tini dan suami pn target nk menunaikan haji b4 umur kami30thn. tapi itu niat kami, x taulah tercapai atau tak...

PinKy MoMMa said...

izan..kamu masih bz ya ;)
rindu kamu nih....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...