Friday, June 10, 2011

Pesanan Terakhir Sebelum Pergi

terasa kaabah melambai-lambai menyambut kedatanganku
Salam untuk semua teman-teman yang sentiasa menjengah saya di alam blog ini. Izan akan berada di Bumi Anbia' untuk mengerjakan umrah pada sabtu ini 11 Jun sehingga 22 Jun 2011. Pastinya Izan akan merindui teman-teman di sini. Semoga semuanya selamat dan berjalan lancar. Sedih untuk meninggalkan suami dan anak-anak. Harapan Izan semoga suami dapat menjaga anak-anak dengan baik.

Pesanan untuk Daddy---> Mummy ucapkan terima kasih sebab Daddy sentiasa berkorban untuk Mummy. Terima kasih sebab jaga anak-anak. Pastinya Mummy akan rindukan Daddy dan anak-anak.

Pesanan untuk Abang Danish ---> Abang Danish tentunya mengerti dan Mummy tau Abang Danish boleh jaga diri... Jaga adik dan jaga Daddy... Nanti Mummy doakan seperti yang Abang Danish nak..Mummy doakan Abg Danish pandai, jadi anak soleh, selalu dapat A, sentiasa sihat dan kuat.

Untuk Adik Adelia Soulha ---> Adik jangan nangis tau...nanti Mummy sedih. Mummy pergi beribadah... nanti Mummy doakan adik supaya sentiasa sihat. Adik dengar cakap abang, dengar cakap Daddy. takmau nakal-nakal.

 Izan juga ingin memohon maaf di atas segalanya sekiranya ada membuat salah kepada anda semua dan mohon kemaafan dari anda sekeluarga. Insyallah sepulangnya Izan nanti, ia akan menjadikan diri Izan seorang umat yg lebih solehah dan beriman kepadanya...amin…

Teman-teman, doakan keselamatan dan kesihatan daku di sana yer...!

datang sebagai tetamu Allah, pulang sebagai kekasih...

15 comments:

Cik Cempaka said...

Moga selamat pergi dan selamat pulang ya...

sy masih belum dijemput menjadi tetamu Allah di sana

mizzkechique said...

semoga akak selamat pergi dan selamat kembali ke tanah air...
jaga kesihatan dan diri tu ye kak...

PinKy MoMMa said...

serius akan merindui kamu dear..
tiba2 rasa sebak pula..alahaiii ati tisu betul la diriku ini ;(

doakan kesihatan dan keselamatan kamu disana..happy kamu dpt ke sana..teringinnya hati ini..

jaga diri ye yang..eh nape sedih ni..aihh~

Miss Xyz =) said...

semoga dpt umrah yg mabrur.. :D

Ulam Kerdas said...

semoga selamat pergi dan selamat pulang. amin ~

tikin said...

semoga selamat pergi dan selamat pulang ye mummy izan :)
slmat mengerjakan ibadah kt sana..

jelly merah said...

semoga kak izan selamat pergi dan balik ke malaysia....aminnnn

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

semoga selmat pergi dan balik yer izan...dapat beramal seikhlasnyer...doakan untuk yanty sefamilys yer dunia dan akhirat mencipta sebnayk pahala amen..amen..

Wiyah said...

alhamdulillah..izan dijemput menjadi tetamuNya..wiyah belum lagi,,wiyah doakan selamat pergi & selamat majalankan ibadah,,dipermudahkan segala urusan serta selamat kembali..InsyaAllah take care yea dear;-)

Lady Dea said...

Semoga selamat pergi dan pastinya selamat kembali....Kepulanganmu kunanti ye Izan.

Semoga sentiasa sihat dan bertenaga sepanjang melakukan ibadah di sana.Aiseh...tetiba macam sebak pulak...

Nieza said...

Alhamdulillah kerana terpilih utk menjadi tetamu Allah...walaupun saya baru jer balik dr sana bulan lepas hati masih merindui kaabah dan terasa nk pergi ke sana lagi nanti..semoga perjalanan izan pergi dan blk dgn selamat dan mendapat umrah yg mabrur insyaAllah.

Ezy Pinkpurple said...

selamat pegi dan selamat pulang kak izan..
selamat mengerjakan ibadat dgn sempurna..
doakn utk saye di sane ye kak..
=)

PinKy MoMMa said...

dear utk kamu..

http://www.pinkymomma.com/2011/06/alhamdulillahdapat-juga-menjejakkan.html

smga slamat semuanye ye..

SueZ said...

kak izan...semoga selamat pergi dan kembali.. sy doa akak tunaikan ibadah dengan hati yang tenang,...tak mau igt2 lain k..doa kan saya jugak akak....

~izan~ said...

terlambat pula baca entry ni,ape2 pun semoga selamat pergi dan pulang...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...