Thursday, June 02, 2011

Bento

Ibu bapa di luar sana...pernahkah anda terfikir nak siapkan bekal untuk anak-anak ke sekolah. Dengan bekal yang comel dan cute ni mesti anak-anak anda lebih berselera.
perghh..ini kalau Izan nak buat bangun pukul 4 pagi belum tentu siap...ekekeke...

 spongebob pulak...nampak senang..tapi caner dia buat eh? Adeh!

mario pun ada... kalau si Danish tengok mau meraung suruh buat...heheh

korang mesti suka yang ni...kalau dapat tak makan nih..pandang jer...^^

okeh! apa apa hal kita keluar lunch dulu...

25 comments:

GadisKecil said...

alolo..cute nyer!

bukan budak jer suka GK pun suka tau..

hehe

Nurnajwa said...

Seumur hidup mama ta penah buat bekal utk kita mcm tu T^T Wuwuwuwuwuwuwu...

fyna said...

erk....creative...
tomey2..
syg lak nk mkn kan..
hehehe..

~izan~ said...

uisshh..nk cari mata kartun tu satu hal..hehe..tp menarik.cuma akot smpai ke sekolah dah takde rupa dah sebab dok berkocak dalam beg hehe

Cik Ezy said...

comel giler..
sayang nk mkn..
hihikk

schaaryanna said...

~cantik...

Cik Puan Izan❤ said...

GadisKecil: akak pun suka jugakk.. sangat sukaa...^^

Cik Puan Izan❤ said...

Nurnajwa: kamu kena belajar buat sendiri dik...jadikan sebagai hobi bagus tuh...^^

Cik Puan Izan❤ said...

fyna: kan...mcm tak puas pandang...

Cik Puan Izan❤ said...

~izan~: Izan sana mesti kreatif punya buat benda2 mcm ni...^^

Cik Puan Izan❤ said...

Cik Ezy: mmg sayang...rasa nak peluk2 jer...hehehe

Cik Puan Izan❤ said...

schaaryanna: ^__^

Rai said...

mau berejam buat..masuk mulut habis tak sampai 5 minit..sayanggg sayangg..hehehe..

Ulam Kerdas said...

alahaiii tomeynyer...kite patut contohi org Jepun. sbb diorg pagi2 da bgn siapkan bento utk anak dan suami.kan??

Cik Puan Izan❤ said...

Rai: a ah kan...^^

fazilzura said...

ayokk , kalau gini rs nye anak2 dok layan main dr makan

Cik Puan Izan❤ said...

Ulam Kerdas: kalo jadi suri rumah boleh kot..tapi, mesti bangun pagi2 la...

msredcheesecake said...

cik puan izan,
sye nak yg spongebob tu..leh tulung buatkan bekfes esok....hheeee

Cik Puan Izan❤ said...

fazilzura: yer jugak kan... kalao mknn biasa2 tu jenuh nak habiskan..asyik mainnn jer...

Cik Puan Izan❤ said...

msredcheesecake : oh, memang boleh sesangat... :p ...esok jgn lupa amik kat rumah yer...hehehe

PinKy MoMMa said...

alamakkkk serius tak rajin ekekeke..
ngan rifqy danish lagi..mmg lar tak kan sempat nak buat huhu

PinKy MoMMa said...

alamakkkk serius tak rajin ekekeke..
ngan rifqy danish lagi..mmg lar tak kan sempat nak buat huhu

Cik Puan Izan❤ said...

PinKy MoMMa: izan pun..jgnla mengharap sangat..hahaha

Farah Shamsudin said...

mak aii.. kreatif sangat. tapi pukul berapa nak bangun semata2 nak buat tu semua? hehehe..

SueZ said...

kakak..sure kalau cantik macam nni..eryna akan kuat makan..tapi masalahnya rajin kah saya..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...