Thursday, June 09, 2011

Panggilan Misteri Si Gila Seks

 gambar ehsan google

Malam tadi sedang enak di ulit mimpi Izan diganggu oleh panggilan video. Masa tu lebih kurang pukul 2 pagi. Ingatkan Mr Daddy saja nak mainkan Izan, nak test atau sebagainya. Masa tu Mr Daddy ada depan komputer. Betul-betul masa tu Izan ingat dia nak test guna komputer dia buat video call. Dia terror bab-bab komputer, sedangkan dia boleh detect orang yang curi komputer dan tengok apa yang orang tu buat dengan komputer dia. 

Bila tersedar dalam mamai-mamai tu mulut ni mengomel juga. kenapalah malam-malam macam ni jugak nak buat video call, pagi esok tak boleh ker? Grrr...hati geram... Daddy cakap mungkin Abah yang call sebab malam sebelum tidur Izan ada call Abah nak wish birthday tapi tak angkat. Oh, ya! semalam birthday Abah & Ma...tarikh lahir mereka sama. Yer, birthday adik ipar pun hari sama... (tetiba teringat kek secret receipe yang masih banyak berbaki...apakah??...) Sorry, banyak iklan pulak....hehehe

Izan angkat telefon...Masa Izan angkat tu tak syak apa-apa, tapi hati-hati jelah. Angkat pun letak jauh-jauh dan hala handphone ke atas. Tapi orang di sana diammm membisu... buat video call tapi tak nampak apa...gelapp jer... Hampeh betul! Mungkin orang tu silap nombor. Izan letak dan abaikan lepas tu sambung tidur balik. Tak sampai beberapa minit ada lagi makhluk tu call. Kali ni Izan suruh Mr Daddy pulak handle. Mr Daddy kata orang tu tunjuk seluar dan perut. Kalau berani sangat tunjuk mukala.. Lepas letak orang tu call lagi lepas tu sms ayat-ayat lucah pulak.... uwekkk... Dah sah! memang orang gila seks. Lepas 2 kali dia sms, Izan off hp dan sambung tidur.

Terfikirjugak makhluk mana yang sanggup pedajal Aku malam-malam buta. Takde kerja lain yang senonoh sikit ker nak buat. Huh! Kalau lagi sekali Izan dapat call dari nombor tu... Izan tak akan teragak-agak buat laporan polis. Sila ambil perhatian orang yang berkenaan yer! Korang pernah terkena macam ni tak? Kalau terjadi kat korang, apa korang buat?
Oh, ya! ini no tel makhluk haram jadah tu...(maaf ada sedikit kekasaran bahasa di situ)
014-2389453
Kalau korang dapat call dari nombor ini, sila hati-hati yer...

tak suka kena kacau...lagi-lagi dari orang yang tak dikenali...

24 comments:

PinKy MoMMa said...

kamu kembaliiiii! hehe

eiiiiii x de keje ler tu malam2 nak menggatai ngan bini org huh!
pi lar cari ayam kt chow kit tu..
adehh..

WuMing said...

tERIMA KASIH kerana huraian dan amaran yang diberi...

zue_amin said...

kak..bile nak update citer panggilan misteri tue....huhuhu...xsabar nk bace...hihihi

Gadis Kecil said...

yerkkkk! geliss di situ kak...

GK xpernah kena tapi kawan penah, tapi voice call lah.. suara dia dlm call tu mmg tengah ger...... (faham2 jer la kan..) dua malam kawan GK xleh tido..siap bole ajak layan dia main sebab dah xtahan sgt.. erkkk! apelah kan.. kwn GK dah la bujang lagi..uhuh

nasib baik akak ada mr daddy kan.. :)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

saper la tuu kan izan...tak senonoh betul laaa...

Cik Puan Izan❤ said...

PinKy MoMMa: yeay...hihi... tapi mood masih kurang baik..

ntahlah...mcm2 org dlm dunia ni kan...hrp2 org tu hanya main dail no dan tak kenal siapa yg dia call...

Cik Puan Izan❤ said...

WuMing: yer, sama2...hati2 yer dik jika terkena...

Cik Puan Izan❤ said...

zue_amin: sabar yer, izan pun tertunggu2 kisah selanjutnya...penulis sbnr blm habiskan cerita dia...sabar yer...^^

Cik Puan Izan❤ said...

Gadis Kecil: kesian kwn GK tu... nasib akak baik sbb ada mr daddy tlg handle...

Cik Puan Izan❤ said...

MYA EL QAYREENA AZRYAN: ntah makhluk mana tah...abaikan jelah...

Ujang9897 said...

mak ai..tu gila seks sgt tu...


* tiket wyg dpt kena komen dkt nuffnang

Lady Dea said...

Ha...ambik k0.Skali trpampang n0 hp k0.xpepasal je...Bgus izan.Biar pdn dgn muka makhluk gersang tu.Sesuka hti je nk pedajal 0rg.

Nsib baik bkn Nenek Kamsiaaa yg wat VC kat izan.hehehe....

bee2312 said...

UISH...bahaya btul la orang tu...

p/s : kak, cepatla sambung citer 'PM' tu..suspenla

Cik Puan Izan❤ said...

Ujang9897: rajinnyaa ujang... mesti selalu dpt... ceta best2 lak tu...

mizzkechique said...

akhirnya ada entry dr akak.....

kak, len kali ugut je akak nk report polis sbb sy pun penah kena.. last2 dia mintak maaf n smpi skang xde lg ggu...

Cik Puan Izan❤ said...

Lady Dea: biar padan muka dia... kalo nenek kamsiaa yg call, izan ok jer...heheh

Amy Syaquena said...

Salam kenal dari blog en.ben , singgah dan follow , ada masa jemput ke SR ye..

Cik Puan Izan❤ said...

bee2312: dik, cerita tu penulis sbnr belum sambung lagi...bizi kekdahnya...huhuhu...kesian kita kan...

Cik Puan Izan❤ said...

mizzkechique: MK ni berani betul... akak tabik spring dkat MK...kalo MK ada senanglah...boleh tolong akak sound org tu...

Cik Puan Izan❤ said...

Amy Syaquena: dah singgah blog kamu...^^

Ulam Kerdas said...

eeeeeeeeeeeee...saya masih ingat tragedi yang saya lalui. Agak sama dengan kamu!

Tapi saya terima MMS. Kira pukul 2 o 3 pagi. Mesej berbunyi. Dengan mamai pun buka mesej, tengok mesej tapi tidak jelas. maka saya mencapai spec saya. saya terkejut! rasa mahu gugur jantung ini melihat kawan saya menghantar barang dalam seluar dia.

sampai hari ini, saya tidak lagi berkawan dengan dia. Sumpah takut gila!

Cahaya Qaseh said...

isshhh, bahaye tul la.. ni mesti kes da gatal sangat, pastu main2 tekan no.. asal dapat...

GemukCantik said...

eii. takut! hope jgn jadi kat dyla. tak sanggup nak handle. eii

Anonymous said...

hi kak...saya baru je dpt video call dari org tak dikenali...mula missed call pukul 1.32pm..saya tak sempat angkat..pukul 6.32 dier missed call...15 min dier call balik...saya angkat...last2 dier tunjuk dier tgh stim....saya terus letak....lepas tu saya bg msj kat dier...kasi gertak...yg dier call tu pegawai polis...lepastu saya kata nahas ko...sbb saya keje kat penjara...terus dier tak call...geram saya...jantung saya giler laju bile dpt video call mcm tu....ni nombor dier...0104310681..camne nak block or detect no ni,,,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...