Thursday, October 18, 2012

Saya Pening Tak Tahu Pasal Apa Pening

Assalamualaikum...
Alkisah kelmarin Izan tak sihat...huhu.. pening-pening dan cepat sangat rasa lapar. Lambat sikit makan dah mengeletar seluruh badan...hurmm... heran betul. Rasa-rasanya sebelum ni takde mengalami simptom macam ni. Dah tak tahan sangat pening tak hilang pun walau dah menelan panadol, Izan pegi klinik Famili jumpa doktor Aziz. 
 kalau korang pun tgk gambar ni pening...baik korang pegi jumpa doktor cepat-cepat...hehehe...

Boleh pulak dia kata biasanya simptom macam ni mungkin pregnant. Bulat mata Izan pandang doktor tu...hehe... Biar benar doktor?? jangan nak buat lawak...!! anak saya yg kecik belum lagi umur setahun. Bukanlah nak menolak rezeki. Tapiiiii.... Izan betul-betul tak bersedia lagi. Baby Izan, Ahmad Waseem kan tak macam baby lain... dia belum betul-betul sihat. Kesianlah dia kalau-kalau Izan tak boleh bagi kasih sayang secukupnya nanti...huhu... Pastu, sebelum ni nurse suruh Izan ambil ubat merancang kehamilan sebab Bersalin baby kali ni Izan kena czer. Huhuhu...kan dah takut sebab tak dengar nasihat...hehe... Doktor cakap lagi, mudah jer kalau nak tahu pregnant ker tak kena test urine... hehe... Izan kata takperlah doktor. Nanti saya test sendiri. Taknak terima kenyataanlah tu... tu pun kalau betul la. Tapi Izan rasa tak kot. Mungkin tak cukup tidur jer ni...hehe...

Pagi tadi dah makan nasi lemak, boleh dikatakan banyak jugaklaaa... seharusnya kenyang lagi sekarang. Tapi kenapa lapar mengenggeletar dah nii...huhu....


aku dalam dilema...

15 comments:

BoB said...

check la, check la...hihihi =)

Rai Ourkizuna said...

take care akak..

masa saya mula2 dpt tau saya pregnant pun mcm susah nak terima kenyataan..tapi in the end..pk balik.. ni anugerah tuhan.. org lain ramai yg nak anak tapi tak dapat..

apa pun..saya doakan yg terbaik utk akak..jaga kesihatan ok..

yan's cottage said...

hai....tanda2 macam orang hamil je....tak kesah lah hamil pun tak apa ada ayahnya kan?????

cik azLyzah⊙.☉ said...

Jengggg..Jenggg..jenggggg....Tak nak test ke sis^^

SURIA AMANDA said...

dah buat test ke..cer buat test..kalau ada alhamdulillah..

MizzTina said...

apa kata akak g check..

Sharifah Husna :) said...

Assalamualaikum , Una followers ke 740 akak . hehe :)

ZalinZalina said...

Assalamualaikum Izan...harini baru kak ina perasan rupanya kak ina tak follow lagi blog awak...sampai hati kak ina kan..he he...sori yek...hari ni gak kak ina dah khatam blog awak ni..thanks coz rajin jenguk blog kak ina :)

ALS said...

Pening pulak tgk gambar tu.. hehe

Ema Blog said...

tgk mr. bean dah pening juga..

Kesuma Angsana said...

so apa resultnyer... hehehe

Ann Ishak said...

saya pun dah naik pening tengok banyak sangat mata mr bean tu :)

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Nur-nba said...

Gambar tu buatku pening.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...