Monday, October 08, 2012

Boleh Test

Salam...
Selamat pagi semua. Dah breakfast? Kalau belum pegilah makan dulu nanti perut masuk angin lagipun elok makan pagi-pagi ni. Tips untuk kurus jugak tu. Takdelah tengahari nanti melantak nasi sampai 2 pinggan...hehe

Pagi ni sajalah nak menceriakan diri. Baca cerita lawak-lawak sikit untuk hilang mengantuk sebenarnya. Izan jumpa gambar ni. Terasa lawak lah pulak. saper suruh tulis "boleh test". Ada pulak makhluk yang buat macam ni...hahaha... pastu ada ker orang nak beli nanti... kot yer pun tuan kedai potonglah untuk orang rasa. Nampak benar tak ikhlasnya yer tak? hehe... Ini kalau tau dek Syarikat Apple boleh kena saman kot sebab di kira meniru nih...

Tak tahu lah kot tuang kedai pemalas pastu memang kat sini dia letak khas untuk test. Yang nak di jual ada dalam kotak ker...mana tau kan...hehe... pikir positif jer lah. 


rasa ngantuk tak hilang...gara-gara jaga budak takmau tido malam tadi...huhu

7 comments:

Nurul Aini said...

hehe..semuanya yang tinggal bekas gigitan je.

Rai Ourkizuna said...

ahaha..kesian..niaya kat peniaga.. melawak je kot gambar tu..

Kesuma Angsana said...

aduhai, x larat nak test rasa yg tu hehe!

yan's cottage said...

ini dah kira kes naya niekan....!!!!!

shah said...

ya saya adalah salah sorang yg mengetest di situ


Yang Benar,
Kawan Aaron Aziz Yg Duduk Dekat USJ

Ema Blog said...

siapa la yg sanggup nak rasa bekas orang dah gigit tu

alinac lover said...

lawak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...