Tuesday, July 12, 2011

Lama Tak Sekodeng Orang...

Selamat pagi Selasa...^^
Dah bersawang nampaknya blog daku ni. Almaklumlah dah lama tak update. Tapi sepanjang Izan tak update ada juga Izan jengah blog kawan-kawan kita. Siapa yang kebetulan baru update masa Izan online tu jelah yang Izan sempat terjah...kekadang tu cuma sekodeng jer tapi tak sempat komen apa-apa... Sorry yer kawan-kawan...

Sebab dah lama tak menulis tetiba macam tak tau nak cerita pasal apa... Nak berfikir punyalah malas sebab sindrom kepala ting tong belum habis. Sekejap datang sekejap pergi...silih berganti orang kata... hurmmm nak buat macam mana...sabar jelah...

Sejak dua menjak ni macam-macam hal yang berlaku samada luar negara atau negara kita sendiri. Ada yang begitu ada yang begini. Ada yang suka ada yang tak suka. Dalam dunia ada macam-macam orang dan macam-macam ragam...seperti peribahasa "banyak udang banyak garam, banyak orang banyak ragam". Kalau semua manusia dalam dunia ni sama mesti dunia tak indah, tak syok...takde warna-warni orang kata. Apa yang penting masing-masing gunakan akal fikiran yang waras yer.

tahniah untuk Pinky Momma kerana menang "Star Cruise Libra"... syoknyaaa..rezeki baby tu...^^

9 comments:

mama wanie said...

jangan lupa datang skodeng mama yer..

PinKy MoMMa said...

izannnn citer la kisah kamu di tanah haram..teringin nak tau ni ;)

eh ada gak namaku di situ hehe..tenkiu dear..rzki anak2 ni yang..mama tumpang xcited ;)

mizzkechique said...

hai kak..lama sepi..windu tau..

Gadis Kecil said...

Terlalu banyak ragam sampaikan saya sendiri pun tak tahu camne nak handle. terkadang tu sedih jugak bila ada org saje mencari masalah dengan kita :(

Apepun, kita perlu bijak berfikir secara rasional!

YanaMIB said...

hep hep xmo mls2..hihi update psl makanan pn syok..eh! =P

ezumie esbarisma said...

ezumie nk jmput awk join contest lau sudi ^_^

http://ezumie.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-sesuatu.html

Niena Pengembara Ilahi said...

:D

lama mentepi.. urm.. tu lah, skang ni mcm2 brlaku.. yg dh tak berminat nk dok negara sndiri pn ada

Niena Pengembara Ilahi said...

:)

Ann Ishak said...

takpe...nasib sempat skodeng lagi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...