Wednesday, May 02, 2012

[SOLD OUT] Kain Pasang Untuk Raya...

Salam.... 
Kita ni dah tak lama dah nak raya... huhu... puasa pun belum lagi cik kak... maksud Izan sebenarnya, dah ramai tailor yang tak nak amik tempahan... macam mana ni?? apa ker ramai sangat orang jahit baju... semangat betul yek diorang ni nak raya... puasa dah abih ganti ker?? tuju untuk diri sendiri sebenarnya...hehehe... 

Sebelum ni start tahun 2008 lagi Izan meniaga kain secara offline jer... lagi senang kot... cepat laku dan tak payah nak amik gambar bagai. Tapi kena bukak mulut la... Kalau meniaga diam jer mana nak laku... yer dak?? Ada pulak kawan-kawan dan sedara mara dari jauh yang tak dapat tengok kain secara live.... ni yang cuba jual secara online pulak. Izan ada masukkan dekat facebook dan dekat blog ni. Jadi, tunggu apa lagi?? cepat-cepat pilih kain kat bawah ni dan cepat-cepat pergi tempah...

TERBARU DAN PALING HOT MASA KINI... KOLEKSI 100% ENGLISH COTTON DIGITAL RM50 (termasuk harga pos) 

SUDAH BANYAK YANG LARIS SEBELUM MASUK ALBUM... RM70-RM80 DI PASARAN KINI HANYA RM50 SAHAJA TERMASUK POSTAGE HANYA DI LAWA COLLECTIONS...

Kain ringan dan selesa dipakai. Tidak jarang dan tak mudah berkedut.



ECD 003 SOLD OUT - mizzkechique
~~~ECD 005:SOLD OUT~~~

KOLEKSI NABILA SILK DIGITAL 

RM50 (termasuk harga pos)

kain lembut dan sejuk dipakai

NSD 001:SOLD OUT

NSD 002:SOLD OUT

sesiapa yang berminat jangan malu dan segan bagitau Izan tau... inbox pun boleh... hanya bagitau no kod yang mana anda berkenan :-) @ sms 017-3120 116

2 comments:

mizzkechique said...

akak, mcm mn nk tgk yg lain?? sy nk ecd005 & ecd003.. tp klu ada yg lain, nk tgk yg lain dl...

Cik Puan Izan❤ said...

mizzkechique: dik, akak booked dulu utk awk yg tu eh... nanti akak masukkan gambar yg lain lagi...tungguu... ^__^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...