Thursday, May 10, 2012

Khas Untuk Kesayangan Hamba...

Salam...
Dah tak tau nak letak tajuk yang sesuai... tajuk macam tu boleh...? hehehe...
Terima kasih atas sokongan semua terhadap pembelian kain di LAWA Collections. Izan tak sangka sambutan sangat hangat dan mengujakan.... juga sangat terharu atas sokongan semua... Tak sangka ramai juga yang suka shopping melalui online... sebab sebelum ni dari tahun 2008 lagi Izan biasa jual kain secara offline saja. Rasa macam tak cukup tangan bila ramai bertanya... tapi takpe... izan suka dan sangat teruja...

 Maaf kepada yang bertanya pasal kain... samada melalui FB, sms, mahupun melalui blog ini. Stok baru belum ada lagi. Izan akan masukkan kain terbaru seawal jumaat/sabtu ini.... Harap maklum...


tiada kata-kata yang dapat kuberikan selain terima kasih tak terhingga untuk semua yang menyokong LAWA Collections....


2 comments:

mizzkechique said...

most welkem kak.. hehehe...

sy dh anta kt tailor dh kak, eksaited.. =P

Bicara Kak Noor said...

salam Cik Puan tahniah ya dari kak Noor yg jauh ni kalau dekat mmg dah order tapi jauh lah nnt bayaran pos mahal snagt hehee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...