Monday, November 07, 2011

Mood Dah Mula Datang Dah!

Salam untuk semua... kalian semua sihat ker?
Lamanya Izan tak pot pet pot pet kat sini... rasa blur dah tau nak taip apa... tulaa dah lama sangat tinggal, blog ni pun dah merajuk dengan Izan...huhuhu... Rasanya dah 3 bulan lebih meninggalkan blog ini kerana mengikutkan mood. Mood ibu mengandung...hehehe.. Dari bulan puasa lepas sampai dah raya haji baru ada mood...hehehe

Okeh! cerita pasal raya haji...korang semua beraya kat mana? Kami tahun ni Kelantan pun tak balik... JB (rumah nenek Mr. Daddy) pun last minit tak jadi balik... Jadi, kat KL jerlah...sekurang-kurangnya dapat gakla beraya. Petangnya kami ke rumah Auntie kat USJ sebab family diorang pun tak balik JB... Izan dah tak larat nak travel jauh-jauh...semput mak buyung...huhuhu...

Aduhh...bila duk layankan perasaan tak balik kampung ni...rindunya nak makan daging fresh... daging goreng kunyit, daging singgang, gulai daging masak kicap... dannn yang paling best perut dengan air asam... melelehh jer bila teringat semua tu... sabar jelah..

Oleh kerana malas nak layan perasaan kotla meleleh pulak air mata ni...Semalam Izan sibukkan diri kat dapur. Masak jer kerjanya. Tapi, masak takde kena mengena dengan menu raya yer... Okay! nanti entri seterusnya Izan nak tepek apa yang Izan masak semalam. Entri basi pun takpelah yek! hehehe...

Tengoklah nanti bila Izan dah mula jengok dan menaip kat blog...korang pulak tak larat nak baca nanti...muahaha...

6 comments:

cik RaRa said...

join GA di http://luvisus.blogspot.com/ kalau nak ole-ole dari cameron . aww aww. selamat mencuba ^_^

Kak Rose said...

Salam izan... lamanya menghilang.... bila due? take care ya.

Wiyah said...

salam aidiladha...mmg lama dah xdgr izan pot pet pot pet,,sanga ni bleh la wiyah lepak kat sini selalu ;-d

Cik Puan Izan❤ said...

Kak Rose: a ah lama kan..mcm dah bertahun rasanya.. ni gara2 terlalu mengikutkan kata hati dan mood la ni... due izan 29 jan 2012.. thanks yer kak rose sbb sudi jengah sini... biasanya izan selalu jengah resepi kat blog kak rose nk cari idea memasak tapi tak tegur jer...jeling2 ikut tingkap saja...heheh

Cik Puan Izan❤ said...

Wiyah: salam aidil adha utk wiyah juga... thanks sbb sudi singgah sini dan masih ingat izan...^^

bee2312 said...

dh lama akak tak berblog...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...