Tuesday, November 08, 2011

Lapar :(

Salam...
Sekarang dah pukul 12 lebih...perut Mommy ni dah keroncong...huhuhu... Tapi, bukannya nak makan nasi tapi terasa nak makan ni...

gambar ehsan google

Jangan marah yer keluarkan entri makan-makan lagi... Izan memang suka makan nak buat camana...hehehe... Sekarang nasi kurang berselera sikit... suka sangat makan benda-benda macam kuih muih atau goreng-goreng. Nasib baik senang nak cari area ofis Izan ni. Nak yang sedap kena bercinta la beratur menunggu turn...huhuhu. Tak tahan dah tengok gambar kat atas tu.. Daa... nak cari pisang goreng jap lagi... Selamat makan tengah hari semua... ^^

bila terasa nak makan memang tak boleh di tahan-tahan...

21 comments:

mizzkechique said...

ni mummy+baby sekali yg lpr ni.. hehe

hazila said...

Salam ziarah kembali...

Kak Rose said...

ni kalau dapat kat kat rose bli 2 hinggit pun x cukup ni. sedapnya!

Cik Puan Izan❤ said...

mizzkechique: yer mummy+baby...tu yg kena mkn byk...hehehe...

Cik Puan Izan❤ said...

hazila: thanks sudi singgah ^^

Cik Puan Izan❤ said...

Kak Rose: saya lps mkn nasi td..tak puas hati juga pegi cari pisang goreng lagi...pastu tgk cekodok pisang baru angkat pns2..beli jugak...huhuhu...kuat mknla saya skrg...

Wiyah said...

siannya mommy nk makan goreng pisang...dah ada org buka gerai ke time ni? wiyah keluar g cari nasi ayam tp byk kedai tutup..last2 layan kfc sorang2 huhu

sudipVSsenduk said...

Hai!
saya suka makan pisang yg megerekot jadi bentuk "C" kalau di goreng...

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

same laa tengah lapo...huhuhuuu

Cik Puan Izan❤ said...

Wiyah: jgn risau..izan dah dpt mkn pun..heheh..rela beratur.. kat area sini biasa pun mmg awl2 da ada gerai pisang goreng...kiranya tgh hari dah boleh mkn..

Cik Puan Izan❤ said...

sudipVSsenduk: bentuk c? pisang yg lembik ker? mcm2 ragam ada yek... ada suka keras, ada suka lembik... izan pulak suka yg sedang2 saja...heheh

Cik Puan Izan❤ said...

MYA EL QAYREENA AZRYAN: lapar lagi ker skrg? jgn tahan2 tau... nanti perut masuk angin lg susah

Ida,Japan said...

slm kenal izan..slmt hari raya..akak nk follow la sini

Ida,Japan said...

slm kenal izan..slmt hari raya..akak nk follow la sini

Rabiatun Adawyah said...

assalamualaikum..sedap goreng pisang..akak pun suker..hihihi...

Daddylicious said...

lapar2 ni nampak apa sahaja pun sedap...huhu

Cik Puan Izan❤ said...

Ida,Japan: thanks kak ida...^^

Cik Puan Izan❤ said...

Daddylicious: yer, kalau lapar apapun nampak sedap... tgk batu n kayu pun kalau boleh nak telan...hahah

Cik Puan Izan❤ said...

Rabiatun Adawyah: kalau adunan tpg yg kena dgn selera kita kalau boleh hari2 mkn pun xper kan...

Teratak Hami said...

Kena carik jugak kalau baby nak makan. Mommy tumpang skali la :-)

PinKy MoMMa said...

hujan hujan layan ni sedaaaapppp ooo ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...