Friday, June 08, 2012

Kain Pasang Terbaru...!!!

 Salam...
Maaf semua sebab Izan lambat update stok baru. Ramai yang sms suruh tag dan bagitau bila dah masukkan stok baru. Maafkan daku, internet slow bangat kat sini...huhuhu. Sekali lagi minta maaf sebab kain dah tinggal sikit saja lagi. Belum sempat nak amik gambar kain dah di borong oleh cikgu-cikgu taska anak Izan. Tak sangka setiap orang amik sampai 4-5 pasang. Beraya sakan la diorang... hehehe. Murah katanya. Haish! kalau macam tu ahkak kena naikkan harga la... yer tak? hehehe... ketawa jer diorang.  Dan lagi satu diorang kata impian nak pakai kain mahal tercapai sebab kain yang diorang tengok kat pasaran mahal sangat... lagi-lagi kain cotton viscose digital macam kat bawah ni.. betul ker? Ntahlah, Izan pun dah lama tak beli kain kat luar... okay! dah terlebih bebel ni.. tengok kain jom...!! 
Jika berminat boleh inbox atau sms ke 017-3120 116

Cotton Viscose Digital (bidang 60)
RM80/pcs (free delivery)
kain jatuh, lembut dan sejuk. Tidak mudah berkedut. Amat selesa dipakai... high gred quality. Stok terhad. Jarang ada di pasaran, hanya 1 corak 1 warna sahaja. Nampak sangat eksklusif bila dipakai. Baju kurung siap di jual dengan harga RM270 di pasaran.

CVD 002 - SOLD OUT
CVD 003 - SOLD OUT
CVD 004 - SOLD OUT

Cotton Viscose Original (bidang 60)
RM60/pcs (free delivery)
Kain lembut dan ringan. Selesa dipakai. Semua warna ceria. Di jual dengan harga RM80-85 dipasaran.

 CV 001 - SOLD OUT
 CV 002 -SOLD OUT

CV 003 - SOLD OUT
 CV 004 - SOLD OUT

KOREAN COTTON (bidang 60) 
RM50/pcs (free delivery) 
Kain ringan dan selesa dipakai. Tidak jarang. Corak sangat menarik dan paling terbaru.. RM65-80 di pasaran.

KC 031- Available
KC 032- SOLD OUT
KC 033- SOLD OUT
KC 034- Available

 KC 035- SOLD OUT
KC 036- Available
KC 037- SOLD OUT
KC 038- Available

KOLEKSI 100% ENGLISH COTTON DIGITAL 
(4 Meter Bidang 45")
RM50/pcs (free delivery) 

Tinggal hanya 4 psg saja lagi... Selesa dipakai. Tidak jarang dan tak mudah berkedut.
ECD 009 - Available
ECD 010 - Available
 

ECD 009 - SOLD OUT
ECD 010 - SOLD OUT

 ENGLISH COTTON ADELIA (bidang 60)
Hanya RM50/pcs (free delivery) 
Tinggal hanya 3 psg saja lagi... Corak LV dan bunga yang sweet... selesa dipakai, rasa dan corak sama seperti english cotton ori yang mahal. RM65 dipasaran... kini hanya RM50 sahaja. kain cotton yang sweetttt corak dan bunganya... kecik-kecik comel jer... corak sebegini sesuai untuk menampakkan lebih muda remaja... polka dot atau floral kecik-kecik jugak sangat sesuai untuk yang inginkan badan kelihatan lebih slim. Kain ini lebih cantik jika tengok live.



ECA 007 -SOLD OUT
ECA 009 - Available
ECA 010 - Available

PERHATIAN !! dinasihatkan basuh atau rendam dahulu semua jenis kain cotton sebelum hantar tailor. Biasanya kain cotton akan sedikit mengecut. 


sesiapa yang berminat jangan malu dan segan bagitau Izan tau... inbox pun boleh... hanya bagitau no kod yang mana anda berkenan :-) @ sms 017-3120 116

10 comments:

Zie said...

COMEY~

LuVidA^^ said...

cantek2 kain ni :D

mizzkechique said...

kak, sy dh anta kt tailor pun tnpa rendam ke hape.. huhuhu

Cik Puan Izan❤ said...

mizzkechique: biasanya tailor yg pandai akn jahit besar sikit utk kain cotton... sbb tau kain cotton mengecut... lgpun jgn risau, kain cotton korea tak mengecut sgt berbanding viscose...

MamaEma said...

cantik-cantik belaka

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

menarik! sy pon nk pakai cotton utk raya nnt..awak xda jual japanese cotton?

Cik Puan Izan❤ said...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty: thanks.. japanese cotton tak jual sbb cotton tu nipis & jarang :)

Cik Puan Izan❤ said...

MamaEma: tq :)

Mizz ErMa said...

alahai..sume cantik2, mata pon da stat rambang da nih..hehe

Wajada (Koleksi Kain) said...

Wah...cantiknyer :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...