Saturday, June 09, 2012

[SOLD OUT] Kain Baru Lagi...!!!

Salam...
Maaf kerana lambat masuk stok baru. Izan sekarang kat kampung, di Kelantan. Bila ada kat kampung macam-macam benda nak di buat... maklumlah jarang balik. Sebenarnya kain dah banyak habis... Izan letak kat sini sebagai rujukan... Jom tengok kain yang masih available...!!

Cotton Viscose Original (3.5m, bidang 60) 
RM60/pcs (free delivery)
Kain lembut dan ringan. Selesa dipakai. Semua warna ceria.
Di jual dengan harga RM80-85 dipasaran.
CV 005 - SOLD OUT
CV 006 - SOLD OUT 
CV 007 - SOLD OUT
 
CV 008 - SOLD OUT
CV 009 - SOLD OUT
CV 010 - SOLD OUT

CV 011 - SOLD OUT
CV 012 - Available
CV 013 -SOLD OUT
CV 016 - SOLD OUT
CV 017 - SOLD OUT
CV 014 - SOLD OUT
CV 015 - SOLD OUT
KOREAN COTTON (3.5m, bidang 60) 
RM50/pcs (free delivery)
Kain ringan dan selesa dipakai. Tidak jarang. Corak sangat menarik dan paling terbaru.. RM65-80 di pasaran.
KC 039 - SOLD OUT
KC 040 - SOLD OUT
KC 041 - SOLD OUT
KC 042 - SOLD OUT
KC 043 - Available
KC 044 -
SOLD OUT
 KC 045 - SOLD OUT
KC 046 - SOLD OUT
KC 047 -
SOLD OUT
KC 048 - Available
KC 049 - Available
KC 050 - SOLD OUT
KC 051 - Available
KC 052 - Available
KC 053 - Available
ENGLISH COTTON ADELIA (3.5m, bidang 62)
Hanya RM50/pcs (free delivery)
Corak dan bunga yang sweet... selesa dipakai, rasa dan corak sama seperti english cotton ori yang mahal. Harga RM65 dipasaran... kini hanya RM50 sahaja di LAWA Collections. kain cotton yang sweetttt corak dan bunganya... kecik-kecik comel jer... corak sebegini sesuai untuk menampakkan lebih muda remaja... polka dot atau floral kecik-kecik juga sangat sesuai untuk yang inginkan badan kelihatan lebih slim. Kain ini lebih cantik jika tengok live. 

ECA 014 - Available
ECA 015 - Available
ECA 012 - Available
ECA 007 - SOLD OUT
ECA 009 - Available
ECA 010 - Available
ECA 013 - SOLD OUT
ECA 007 -SOLD OUT
ECA 009 - Available
ECA 010 - Available

sesiapa yang berminat jangan malu dan segan bagitau Izan tau... inbox pun boleh... hanya bagitau no kod yang mana anda berkenan :-) @ sms 017-3120 116

3 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cantik2 sumenye. kalau sy nak nnt sy inbox ;)

mekasih follow, follow sini pulak ;)

Nasuha said...

waahh cantiknyaaa..

MamaEma said...

cantiknya...entah bila boleh order ni..huhuhu..sebab tak tahu nak kaler apa thn ni kalau buat baju raya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...