Sunday, July 08, 2012

Promosi Habis-habisan Sempena Hari Gaji

Raya dah makin dekat. Kepada sesiapa yang belum beli baju raya... ini peluang anda untuk dapat kain cantik & berkualiti pada harga murah. Anda cukup bertuah kerana hari ini kami baik hati untuk bagi harga cukup istimewa. Promosi kain korean cotton besar-besaran... Murah gilerr...!! Cepat dapatkan sekarang sementara masih ada stok...!! siapa cepat dia dapat...!! Harga biasa rm50... kini hanya rm40 sepasang dengan pembelian 2 pasang ke atas...

KOREAN COTTON (3.5m, bidang 60) 
RM50/pcs RM40 (free delivery)
Kain ringan dan selesa dipakai. Tidak jarang. Corak sangat menarik dan paling terbaru.. RM65-80 di pasaran.
KC 031 - Available
KC 032 - SOLD OUT
KC 033 - SOLD OUT
KC 034 - Available
KC 035 - SOLD OUT
KC 036 - Available
KC 037 - SOLD OUT
KC 038 -
SOLD OUT
KC 042 - SOLD OUT
KC 043 - Available
KC 044 -
Available
KC 045 - SOLD OUT
KC 046 - SOLD OUT
KC 047 -
SOLD OUT
KC 048 - Available
KC 049 -
SOLD OUT
KC 050 - SOLD OUT

KC 051 - SOLD OUT
KC 052 - SOLD OUT
KC 053 - Available

KC 054 - Available
KC 055 - Available

sesiapa yang berminat jangan malu dan segan bagitau kami tau... inbox pun boleh... hanya bagitau no kod yang mana anda berkenan :-) @ sms 017-3120 116

10 comments:

M@M@ SH@RIDZ said...

i like..... boleh less lg ke?

thankz sebab skodeng kat blog MS.......

SURIA AMANDA said...

wow...nice...hurm..mcm berkenan dah ni...

Lawa Collections✿ said...

SURIA AMANDA: thanks yer beli dgn lawacollections ^__^... bila kain dah sampai bgtau tau... dan kalau sudi komen sekali kat sini...hehe

Lawa Collections✿ said...

M@M@ SH@RIDZ: harga terbaikkk ni utk hari gaji... biasa rm50/psg... :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

cantek
but kali ni ai beli ready made jer baju raya...x sempat nak tempah ...tailor dah x terima nangesss

izz iizza said...

nice..:)

Kesuma Angsana said...

mmg cnatik.. but beli ready made jjuga tis year.. dh semua tailor x amik lagi dah huhuhu

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

canteks!! :)

MamaEma said...

ada kaler hijau botol tak?

Lawa Collections✿ said...

MamaEma: hijau botol mcm mana ek? yg hijau kod KC 036 jer kain jenis ni... yg cotton viscose byk kaler hijau...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...